coś cicho tutaj... pogoda nie dopisuje to gdzie Wy się wszyscy podzialiście?
...już wiem, na Chorwacji
Goniaa napisał(a):Na tarasie naszego apartamentu mieliśmy nie lada atrakcję - "zagrodę żółwi". Cztery żółwie zajmowały ogrodzony niziutkim murkiem teren kilkunastu m².
Roxi napisał(a):Goniaa napisał(a):Na tarasie naszego apartamentu mieliśmy nie lada atrakcję - "zagrodę żółwi". Cztery żółwie zajmowały ogrodzony niziutkim murkiem teren kilkunastu m².
Mogłaś nie zdradzać, że to były żółwie w zagrodzie... zdjęcie z kategorii żółwiowa apokalipsa
Super!
Monte Christo napisał(a):bylem i widzialem fotki bardzo ladne. choc ostrosc czasem uciekaaaa.... Ale kadry nadrabiaja. Dawaj wiecej.
majeczka napisał(a):...faktycznie Goniaa, prosimy o jeszcze więcej fotek
ziemniak napisał(a):coś cicho tutaj... pogoda nie dopisuje to gdzie Wy się wszyscy podzialiście?
...już wiem, na Chorwacji
BasiaZ napisał(a):Przepiękne zdjęcia! Uvala Vaja - cudna! Zapisuję ją na mojej liście
renatalato napisał(a):Cudnie Goniaa
I Kotor i Korcula, bardzo ładne, Korculę znam, ale tylko miasto, plaże i widok z apartamentu bajka
Pozdrawiam
Roxi napisał(a):Goniaa napisał(a):Na tarasie naszego apartamentu mieliśmy nie lada atrakcję - "zagrodę żółwi". Cztery żółwie zajmowały ogrodzony niziutkim murkiem teren kilkunastu m².
Mogłaś nie zdradzać, że to były żółwie w zagrodzie... zdjęcie z kategorii żółwiowa apokalipsa
Super!
mysza73 napisał(a):Roxi napisał(a):Goniaa napisał(a):Na tarasie naszego apartamentu mieliśmy nie lada atrakcję - "zagrodę żółwi". Cztery żółwie zajmowały ogrodzony niziutkim murkiem teren kilkunastu m².
Super!
Już wiem gdzie zamieszkam na Korčuli ,
żółwie genialne ,
choć widok z tarasu nie gorszy ,
tym bardziej się odezwę na PW, ale poczekam do końca relacji, żeby już o wszystko hurtem wypytać .
Goniaa napisał(a): *cisza, spokój i ładny widok (jak dla mnie )
Marek358 napisał(a):Ponieważ dość mało jest relacji z Zatoki Kotorskiej może Ty dasz radę odpowiedzieć na pytania:
Czy w Dobrocie jest jakaś plaża?
Czy w innych rejonach Zatoki Kotorskiej jest jakaś plaża?
Czy w woda w Zatoce Kotorskiej jest raczej mętna czy raczej przejrzysta?
Będę wdzięczny za info.
kroj napisał(a):Goniaa napisał(a): *cisza, spokój i ładny widok (jak dla mnie )
Ooo znajome widoki Parę lat temu także stacjonowaliśmy w Medvinjaku tyle, że w górnej jego części.
Bliskość samej Korculi - to zaleta; fantastyczne miejsce do snoorkowania i kapitalny cypelek do oglądania zachodów słońca. Byliśmy wtedy w sezonie i odebraliśmy to miejsce jako bardzo hałaśliwe, apartamenty jeden na drugim, bardzo ciasno ustawione; dlatego tym razem uciekamy trochę dalej od samego miasta.
Ale fajnie tak powspominać
A czy mieliście okazję coś jadać w Amforze na starówce? Ciekawa jestem opinii..
Pozdrawiam
JoannaMaxel napisał(a):Jestem i czytam ... oczywiście z wypiekami na policzkach, ach .............. i znowu odliczanie do kolejnych wakacji
Goniaa napisał(a):Jeśli chodzi o plażę to: w Dobrocie (w miejscu, gdzie my byliśmy) jest plaża dość długa, ale wąska, pokryta drobnymi kamykami. Znajduje się blisko ulicy. Woda, no cóż... raczej mętna i zimniejsza od chorwackiej. Dobrota jest jednak długa i może gdzieś dalej, w innym miejscu było ładniej
Pozdrawiam. Pewno niewiele pomogłam.
Marek358 napisał(a):Goniaa napisał(a):Jeśli chodzi o plażę to: w Dobrocie (w miejscu, gdzie my byliśmy) jest plaża dość długa, ale wąska, pokryta drobnymi kamykami. Znajduje się blisko ulicy. Woda, no cóż... raczej mętna i zimniejsza od chorwackiej. Dobrota jest jednak długa i może gdzieś dalej, w innym miejscu było ładniej
Pozdrawiam. Pewno niewiele pomogłam.
Ależ skąd. Zawsze to jakiś kawałek informacji
Podejrzewałem, że miejscami, zwłaszcza bliżej Kotoru może być mętna woda.
Ale, że zimna to mnie zaskoczyłaś. Bo ja się w tej zatoce - prawie-jeziorze, spodziewałem raczej ciepłej wody.
Powrót do Nasze relacje z podróży