maslinka napisał(a):Kotor pięknie się prezentuje na Twoich fotkach, a w nocy wręcz magicznie
Na nas też zrobił duże wrażenie. Szkoda, że nie mieliśmy możliwości zobaczyć go nocą. Ale przynajmniej popatrzę u Ciebie
.png)
.png)
.png)
.png)
Mirkok napisał(a):Witam.
Ja również przysiądę do czytania tekstu i obejrzenia świetnych fotek.![]()
W tym roku byłem po raz pierwszy w Chorwacji (Hwar, Stari Grad - 07.2014) i powiem szczerze, że urzekły mmnie te miejsca.
Z pewnością do "CRO" wrócę, mimo dość częstych opadów deszczu i burz, które miałem okazję zobaczyć.
PS.
Tak sobie myślę, że na tym się nie skończy --> takie niusy można przeczytać w sieci:
- np. "Niepokojące wieści z Arktyki". Mam na myśli globalne ocieplenie i uwalnianie się bąbli metanu i dwutlenku węgla.
Korzystajcie póki możecie !
Eunike1984 napisał(a):Piękne fotki z tego KotoruNa żywo musi tam być jeszcze ładniej
.png)
.png)
.png)
henius34 napisał(a):nieco spóźniony zasiądę
CroTisiU napisał(a):Ah jak przyjemnie ten lazur wody i przepiękne zatoczki zasiadam i czekam na kolejne fotki
Elizasz napisał(a):Ech, cudnie tu u Ciebie!
Hooky napisał(a):My jezdziliśmy na tę drugą plażę w strone Vela Luki. Miejsce naszego postoju to Brna.
majeczka napisał(a):Prawda że piękne ?
Na Korculi są trzy rodzaje plaż; piaszczyste, kamieniste i żwirkowe. Wg mnie najlepsze to Żitna, Pupnatska Luka i Baćva. Woda ciepła, przezroczysta, turkusowa.
Niesamowite widoki.
Ale Goniaa na pewno je wszystkie pokaże, przy okazji pozdrawiam![]()
p.s. osobiście wybieraliśmy plaże mniej zaludnione, pływaliśmy swoim pontonem od zatoczki do zatoczki

Powrót do Nasze relacje z podróży