Korčulę w tym roku odwiedziła spora grupa Cromaniaków , co nikogo dziwić nie powinno , bo pięknie tam
Z przyjemnością dołączam do śledzących Twoją relację i czekam na ciąg dalszy
Pozdrawiam
Piotr
mariusz_77 napisał(a):o Korculi chętnie poczytam
mysza73 napisał(a):Goniaa napisał(a):Nasz plan był taki, że na Korčulę pojedziemy tak trochę na skróty … przez Czarnogórę Chcieliśmy bowiem zobaczyć Zatokę Kotorską, a będąc już tak blisko zarezerwowaliśmy 2 noclegi w miejscowości Dobrota (przysiółek Kotoru).
Też mam taki plan na dojazd do Cavtatu .
piotrf napisał(a):Korčulę w tym roku odwiedziła spora grupa Cromaniaków , co nikogo dziwić nie powinno , bo pięknie tam
Z przyjemnością dołączam do śledzących Twoją relację i czekam na ciąg dalszy
Pozdrawiam
Piotr
golibroda napisał(a):Ja też, ja też, ale miasto Korcula
majeczka napisał(a)::D Bardzo chętnie dołączę, z Korculą mam mnóstwo wspomnień, fajne fotki
p.s. Zastanawia mnie tylko ta Dobrota, ani nazw ulic, ani numerów domów? Podobnie jest w Blato, ale chociaż numery domów zachowali
Kasia i Krzyś napisał(a):Forumowy atak na Korčulę w tym roku - przynajmniej jeśli chodzi o ilość relacji
Wyspy nie znam (jeszcze), ale na razie same znajome widoki...
ArliJ napisał(a):i ja chętnie obejrzę Korculę, tyle fajnych wspomnień mamy z tego miejsca
beagm napisał(a):Hejka, tak kusicie tą Korculą, że już wpisuję ją na listę przyszłorocznych wakacji. Jesli chodzi o Czarnogórą to mogę tylko pozazdrościć - moja familia omówiła zwiedzania Czarnogóry więc na objechaniu zatoki dookoła się zakończyło
Powrót do Nasze relacje z podróży