Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A ja w tym roku tam nie byłam....

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agnieszka Śrubkowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka Śrubkowska » 03.09.2009 12:22

Mam wrażenie, że wszyscy jeżdżą do Chorwacji tylko nie ja!!!! Byłam tam raz i telepie mnie cały czas gdy oglądam zdjęcia z waszych relacji z podrózy do Cro. Chce je oględac bo może w przyszłym roku uda mi się tam zawitac ponownie i są takie piękne te wszystkie fotki że ach.... ale jak mnie serce boli, że w tym roku mnie tam nie było... A były juz takie plany wszystko obmyślane a tu buch... ludzie się rozmyslili i w końcu wylądaowałam w Bułgarii... nie powiem kraj ładny no ale jak to powiedziała moja druga połówka "nie umywa się do chorwacji, która a prpos widział tylko ze zdjęć".... Załozyłam ten wątek dla tych którzy w tym roku baardzo chcieli a im nie wyszło :)
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 03.09.2009 12:39

Zgłosiłbym akces do klubu, ale obawiam się, że będzie nas tylko dwójka :wink:
Agnieszka Śrubkowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka Śrubkowska » 03.09.2009 12:42

No właśnie i tu jest ten ból :cry: bo tam wszyscy juz byli tylko nie my :cry: ale poczekajmy jeszcze troche może jakaś zbłąkana owieczka tez nie trafiła do chorwacji w tym roku :P
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.09.2009 13:04

Ze smutkiem zapisuję się do tego okropnego klubu - ale za to przyczyna słodka :)
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 03.09.2009 13:20

A co trzeba mieć na wpisowe, bo ja też się chętnie zapiszę ... :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.09.2009 15:55

Agnieszka Śrubkowska napisał(a):Mam wrażenie, że wszyscy jeżdżą do Chorwacji tylko nie ja!!!! ....

Ja też w tym roku nie byłem.
W przyszłym pewnie też nie.
I żyję :wink:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 03.09.2009 16:13

Właśnie w tej chwili dowiedziałam się, że moją Chorwację i Pag 2009 ... właśnie trafił szlag. :evil:
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 03.09.2009 16:21

Agnieszka Śrubkowska napisał(a):No właśnie i tu jest ten ból :cry: bo tam wszyscy juz byli tylko nie my :cry: ale poczekajmy jeszcze troche może jakaś zbłąkana owieczka tez nie trafiła do chorwacji w tym roku :P

Jeżeli Wam to w czymś pomoże i chociaż na chwilkę poprawi nastrój to wiedzcie że i ja nie byłem
Żyję nadzieją że w przyszłym roku będę i chciałbym się tam - w Chorwacji - z wami spotkać przy Karlovacko :)

Do zobaczenia :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.09.2009 16:24

W tym roku nie byłem w Chorwacji, w przyszłym .... na "dwoje babka wróżyła" :wink: :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.09.2009 16:30

mutiaq napisał(a):Właśnie w tej chwili dowiedziałam się, że moją Chorwację i Pag 2009 ... właśnie trafił szlag. :evil:

Napisz coś więcej - może Ci ulży a i może jakiś morał dla nas na przyszłość się znajdzie.
Uszy do góry - podobno może być gorzej.
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 03.09.2009 16:37

Przyłączam się do narzekań!
Ju już nawet dojechałam nad Balaton, ale awaria auta i zły stan zdrowia zmusiły mnie do powrotu... to dopiero tragedia...a Węgry i Balaton nijak się mają do cudnej Chorwacji....
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 03.09.2009 16:39

Ja w tym roku nie byłam i mogę się już zapisać do klubu na 2010 też nie będę ale dzięki forum cały czas wiem co się tam dzieje i to mi wystarcza :lol: :wink:
Agnieszka Śrubkowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka Śrubkowska » 03.09.2009 17:12

Bo to tak własnie jest.... jak się raz pojedzie do Chorwacji to się chce więcej.
Do Patrycja Głowacka jak własnie za pierwszym razem jechałam do Chorwacji to tez nam się rozkraczył samochód... na środku głównego skrzyżównia Budapesztu... Może załóżmy nowy klub... NASZE AWARIE NA WĘGRZECH ;P
Agnieszka Śrubkowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka Śrubkowska » 03.09.2009 17:14

a co do wpisowegi i jego postaci to nie mam pojęcia.... chyba nieee :D :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 03.09.2009 20:15

Na pocieszenie dla tych co nie byli :D
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone