Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A ja w tym roku tam nie byłam....

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 12.10.2009 17:36

Kacper111 napisał(a):też lubie zaliczac :D

Student jaki, czy co?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.10.2009 08:17

I my i my i my jeszcze. Też nie byliśmy w Chorwacji :( i w przyszłym roku też się na to nie zanosi :( :cry: Mam tylko nadzieję, że ... co się odwlecze to nie uciecze ... Z tym większą radością tam wrócimy ;)

Pozdrav :papa:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 13.10.2009 16:16

no i ja nie byłam Obrazek

a najgorsze ,że ja jeszcze nigdy tam nie byłam Obrazek Obrazek ale w przyszłym roku zrobię wszystko ,żeby jechać (zaczyna to być realne -w skarbonce 1100 zł :D )
Agnieszka Śrubkowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka Śrubkowska » 14.10.2009 07:34

co do tego, że pokonać Plskę to istna kaorga to się zgadzam, ja niestety abu się dosytać do Chorwacji muszą ja pokonać w całości ... niestety. W przyszłym roku tez pojadę... i też skarbonka się zapełnia :) choć powoli ale jednak :)
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 14.10.2009 08:38

Agnieszka Śrubkowska napisał(a):co do tego, że pokonać Plskę to istna kaorga to się zgadzam, ja niestety abu się dosytać do Chorwacji muszą ja pokonać w całości ... niestety. W przyszłym roku tez pojadę... i też skarbonka się zapełnia :) choć powoli ale jednak :)

:wink: Ja tam czepialska nie jestem, ale coś Ci się literki poprzestawiały :wink:

Pozdravki
Katrina
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katrina » 14.10.2009 09:52

Niestety i my dołączamy do klubu...
A miało być tak pięknie...
Przedłużający się remont mieszkania i nasz synuś, nie lubiący dłuższej jazdy samochodem (po kim to ma?) - skutecznie nam to uniemożliwili.
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

A ja w tym roku tam nie byłam.... - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone