Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A ja w tym roku tam nie byłam....

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 03.09.2009 21:04

Janusz Bajcer napisał(a):W tym roku nie byłem w Chorwacji, w przyszłym .... na "dwoje babka wróżyła" :wink: :D

No u mnie też ta babka wróży i wróży, ale żeby jej pomóc, to już kasę składam :D ,może się uda
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 04.09.2009 07:37

Też nie byłem w tym roku, za to spędziłem wspaniałe dwa miesiące nad Bałtykiem - bywały dni "jak w Chorwacji", oczywiście w kwestii pogody :-)
A w przyszłym roku? Czytając forum i bazując na wspomnieniach, to raczej nie Chorwacja. Trzy razy wystarczy. Może Hiszpania?
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 04.09.2009 08:27

...to może i ja się zapiszę :!:
Ale czy można zapisać się tylko na jeden tydzień :lol: :wink: :?:

pozdr
Agnieszka Śrubkowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka Śrubkowska » 04.09.2009 10:11

tylko na tydzień tak?? baardzo smieszne!! :D
silesia2009
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) silesia2009 » 04.09.2009 10:48

To i ja się wpisuje :) Plany mam , no prawie... Mam nadzieję , że ten czas oczekiwania umili mi czytanie relacji szczęśliwców, którzy byli. Co najważniejsze zaraziłam swego męża, który zakupił nawet proponowaną skarbonkę na 5zł przez sympatycznego ( bardzo wiele ciekawych relacji, które stale śledzę i polecam innym) Janusza Bajcera
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.09.2009 11:17

Dziękuję silesia2009 :hearts:

Jest na forum wiele innych ciekawych relacji - Lista wojana :D
silesia2009
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) silesia2009 » 04.09.2009 11:49

Janusz Bajcer napisał(a):Dziękuję silesia2009 :hearts:

Jest na forum wiele innych ciekawych relacji - Lista wojana :D

Naprawdę nie ma za co dziękować, wiadomym jest jaką cenną pomocą jesteście dla tej całej rzeszy nowicjuszy , w tym mnie . Powiem więcej , Wasze relacje wpłynęły na "zdrady" wcześniej miłowanych kierunków :wink: . Oczywiście i relacje wojana są przeze mnie śledzone, ale do tej listy wcześniej nie dotarłam. Bardzo za nią dziękuję, będę miała więcej "pracy" w pracy :o :wink: :wink:
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 23.09.2009 18:49

z przykrościa i ja w tym roku ne byłem, choc plany na ten rok były wielkie, odkładam powoli kaske na 2010r., jeszcze tylko 11 miesiecy 8)
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 24.09.2009 15:38

no to i ja się niestety zapiszę..
ale kiedyś (mam nadzieję :roll: ) będzie mi jeszcze dane :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.09.2009 16:05

Halloooo ... "klubowicze". Co z wami się dzieje. :?: :!: Weźcie się w garść i powiedzcie sobie, że nie tylko Chorwacją człek żyje.
Ja, co prawda jestem tam co roku ale jakbym nie był .... to bym nie był.

Tytułem wyjaśnienia dlaczego jestem co roku.
1- tam mam swoją "wyspę",
2- tam faktycznie odpoczywam
3- tam jest mi najbliżej (odległość i czas jej pokonania do
najbliższego morza)
4 ....... na stare lata, jak już "kości nie te" i podróżowanie samochodem nie będzie dla mnie frajdą, zmienię sobie na "egzotykę". :evil: ( a może i nie).

Prawdą jest, że nad naszym Bałtykiem spedziłem dużo czasu swojego życia, nad Bałtykiem jest część mojej rodziny, dużo znajomych - jednak do Chorwacji czas podróży jest w podobnym przedziale.

Porównując uroki naszego wybrzeża i chorwackiego, gwarancję pogody, czystość i temperaturę wody - wybór jest w zasadzie ograniczony.
Byłoby inaczej - zapewne jeżdziłbym w inne miejsce a sama Chorwacja byłaby ..... jakąś tam Chorwacją. Ot i wsio. :wink:
szczepciu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szczepciu » 04.10.2009 14:09

My też w tym roku planowaliśmy Chorwację, ale znaleźliśmy się w Bułgarii. Było fajnie, ale w przyszłym roku, choćby nie wiem co, musi być Chorwacja :)
Kasia.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia.K » 05.10.2009 16:17

woka napisał(a):Prawdą jest, że nad naszym Bałtykiem spedziłem dużo czasu swojego życia, nad Bałtykiem jest część mojej rodziny, dużo znajomych - jednak do Chorwacji czas podróży jest w podobnym przedziale.

Pokananie naszego pięknego kraju, to chyba najbardziej męcząca część trasy :? niezależnie w którą stronę się jedzie.

Niestety jestem w klubie tych co nie byli. :(
Jolanda
Cromaniak
:(

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 11.10.2009 20:01

Witam,pasuję do tego forum jak ulał,nie byłam na CRO ani w tym,ani w tamtym ani jeszcze w następnym roku,prawda jest taka że nie byłam jeszcze wcale :cry: ale myślę że 2010 będzie tym szczęśliwym i będe mogła napisać Huraaaaaa i podzielić się wrażeniami.Pozdrawiam :roll:
Ostatnio edytowano 26.02.2010 11:30 przez Jolanda, łącznie edytowano 1 raz
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 11.10.2009 21:22

Ja też zdradziłem Chorwację w tym roku,po raz pierwszy od 8-9 lat.
W przyszłym muszę ją zaliczyć bo bez niej się nie da ;)
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 12.10.2009 17:16

Krzysiekm napisał(a):W przyszłym muszę ją zaliczyć bo bez niej się nie da ;)

też lubie zaliczac :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

A ja w tym roku tam nie byłam.... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone