Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

a ja mam najlepiej...

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adamas
Podróżnik
a ja mam najlepiej...

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamas » 10.05.2007 21:35

jedziemy po raz pierwszy i to co dla Was jest już oczywiste i znane dla nas jest nowością i odkrywaniem. no i kto ma najlepiej???! :twisted:
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 11.05.2007 14:00

adamas napisał(a):jedziemy po raz pierwszy i to co dla Was jest już oczywiste i znane dla nas jest nowością i odkrywaniem. no i kto ma najlepiej???! :twisted:

Baaardzo odkrywcze stwierdzenie :roll: A ile wiadomosci i informacji wnosło na forum :idea: No chyba,ze rzeczywiscie wątek stworzyłeś w celu podjęcia dyskusji "kto ma najlepiej"Tylko jaki w tym sens???
Jesuuu,chyba mi odbiło,że w ogóle sie odzywam,bo po co?Moja odpowiedź nic nie wniosła nowego na forum.Taaak,to musi być chwilowy(mam nadzieję)poryw mojej bezmyślności :roll:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 11.05.2007 14:04

no właśnie ...
mala
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mala » 11.05.2007 14:10

adamas napisał(a):jedziemy po raz pierwszy i to co dla Was jest już oczywiste i znane dla nas jest nowością i odkrywaniem. no i kto ma najlepiej???! :twisted:

ok. znane ale ukochane.. a jak spotykasz sie ze swoja miłoscia to zawsze jest tak jakby był to pierwszy raz... :lol: -przynajmniej dla mnie :wink:
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 11.05.2007 14:13

każda podróż TAM...to odkrywanie czegoś nowego...

za pierwszym razem było to morze i góry
za drugim ludzie i historia
za trzecim muzyka i kultura...
za czwartym przyjaciele
za piątym Koncert Thompsona, Stadion Hajduka...
za szóstym poznawanie nowych miejsc i ludzi...i pokazywanie tego co już znam...przyjaciołom...

i kto tu ma lepiej... :D :D :D

Ty zaczynasz...a ja...ja Ci tylko współczuję że dopiero teraz ...
krótko mówiąc...straciłeś sporo czasu... :D :D :D

baw się dobrze
adamas
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamas » 11.05.2007 20:31

Dziękuję Wam wszystkim za wypowiedzi, nawet "To ja Ewa" (myślę,że wyładowałaś w tym poście wszystkie swoje stresy i frustracje - na zdrowie!). Uważam,że każde forum - jak nazwa wskazuje - pozwala się wypowiedzieć się w kierunku większej ilości osób. Jeśli nie podoba mi się treść postu - nie odpowiadam. To chyba właściwa reakcja czyż nie 'TO ja EWA"?? PZDRWM i do zobaczenia na trasie. Zawsze szerokiej drogi.
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 12.05.2007 09:18

adamas napisał(a):Dziękuję Wam wszystkim za wypowiedzi, nawet "To ja Ewa" (myślę,że wyładowałaś w tym poście wszystkie swoje stresy i frustracje - na zdrowie!). Uważam,że każde forum - jak nazwa wskazuje - pozwala się wypowiedzieć się w kierunku większej ilości osób.Jeśli nie podoba mi się treść postu - nie odpowiadam. To chyba właściwa reakcja czyż nie 'TO ja EWA"?? PZDRWM i do zobaczenia na trasie. Zawsze szerokiej drogi.

że tez od czasu do czasu musi mnie nerwa ponieść!Ale cóż,nic nie dzieje sie bez przyczyny.
W jednym masz 100% racji:"Jeśli nie podoba mi się treść postu - nie odpowiadam. " Teraz już wiem,dlaczego" starzy" wyjadacze na tym forum skupiają sie raczej na relacjach ze swojego pobytu(rewelacyjnych zresztą) .
No i musze przestac odpowiadac na denerwujace mnie posty-zacznę od teraz.
Pozdrawiam
Ewa
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 12.05.2007 11:37

Adamas kto jest adresatem twojego postu :?:
Ci co nie byli, ci co byli raz, 2, 3 czy więcej ? :wink:
A może ci co od dawna tu są i napisali tobie trochę pomocnych rzeczy.

Poza tym, Chorwacja jest długa i szeroka - na okolicach Primostenu się nie kończy. Można pojechać 10-ty raz i będzie na pewno coś nowego i to nie tylko coraz większy własny brzuch :lol: :lol:.

Tyle ode mnie w temacie - szerokiej drogi i obyś nigdy nie musiał zakładać wątku - "a ja mam najgorzej"
adamas
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamas » 12.05.2007 22:14

No cóż, jako nowicjusz i początkujący w temacie Chorwacji rzuciłem hasełko a po powrocie będę bogatszy o doświadczenia i wiedzę na temat tej krainy. Kończę zatem ten mało szczęśliwy wątek :oops: i życzę Wam wszystkim pięknych dni w Cro. Oczywiście na okolicach Primosten nie skończy się nasza podróż więc być może do zobaczyska na trasie. :D
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 16.05.2007 13:17

O RRRANY alez ludziska nerwowe, mało wyluzowane i okropnie przed urlopem.
może nawet jest coś jak Zespół Napięcia Pred Urlopowego?
no fajny temat! i nic nie wnosi bo i po co
można za to miło porozmawiać :)
będę jechać kolejny raz do mojej ukochanej Crolandi
ale tego pierwszego nie zapone NIGDY :!: :!:
- przygotowania
- trasa
- i ten moment kiedy po raz pierwszy zobaczyłam Jadran mmm. rozmarzyłam się i idę zrobić metr do odcinania dni :)
pozdrawiam
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 16.05.2007 13:27

Ja też pamiętam swój pierwszy wyjazd do CRO.
Zapierałam się nogami, że nie pojadę. A jak mój mąż powiedział, że pojedziemy w ciemno, to już wisiał prawie rozwód w powietrzu. :devil:
Wszyscy znajomi, którzy byli wcześniej w Jugosławi i później w Chorwacji namawiali mnie bardzo - jedź nie pożałujesz :D
Pojechałam i ......teraz nie wyobrażam sobie urlopu bez Chorwacji.
Rzeczywiście niezapomiany jest ten pierwszy widok roziskrzonego Jadranu.
Może mi ta miłość kiedyś minie :evil: a może nie :lol: ( jestem raczej stała w uczuciach :oczko_usmiech: )
Pozdrawiam i życzę udanego "pierwszego razu".
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 16.05.2007 13:28

Espeso - zapraszamy w sobote do Drewutni :D :D :D
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 16.05.2007 13:30

ojej :cry: nie dam rady mamy w końcu wolny weekend i zmiatamy na wieś już w piątek. Wkończyły nas ostatnio wesela i komunie (mówię wam zgroza) ale bardzo bardzo dziękuję za zaproszenie :)
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 16.05.2007 13:31

Szkoda :cry: może innym razem
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 16.05.2007 13:34

no mam nadzieję :D przecież w końcu muszę się zintegrować z maniakami nie tylko internetowo :)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone