Roksa_ napisał(a):
Niebskie widoczki trochę musiały mnie na duchu podnieść, bo to co się dzieje za oknem, to już przesada
Dmucham na zachód , żeby Ci było lżej bo u nas pogoda jak rybie oko , mam nadzieję , że się udało
ines napisał(a): .. ale fakt bardzo dobrze smakuje
karolo5 napisał(a):Wspaniały błenkit, aparat z pewnością z filtrowaniem, jestem fanem takiego błękitnego odjazdu, moje obiektywy wyposażyłem w takowe i to jest to.
Madziumka napisał(a):Ledwo co wróciłam, a chciałabym znowu....
No i jeszcze pan w żółtych gaciorkach Choć tym razem zwróciłam uwagę na jego miny - co on z twarzą wyczyniałRoksa_ napisał(a): Przypomina mi się, że maslinka wylądowała gdzieś za Sibenikiem, więc może ich odwiedzimy?
Roksa_ napisał(a):santosz widzę, że Tobie też się Cro z cykadami kojarzy. Pewnie więcej tu takich
janusz07 napisał(a):Melduje się kolejny czytelnik, fajna relacja. Dzięki za wodospady Krka, w tym roku mam je zamiar zobaczyć. Czekam na ciąg dalszy.
Jacek 206 napisał(a):Roksa i ja się dołączam do czytaczy Twojej relacji .
Fajnie jest spotkać cromaniaków w Chorwacji , a jeszcze fajniej z nimi przebywać.
Janusz Bajcer napisał(a):Moi tegoroczni gospodarze od kwatery bardzo się dziwili, że lubimy z żoną słuchać dźwięków wydających prze cykady.
Powrót do Nasze relacje z podróży