nomad napisał(a):Znając Twoje zamiłowanie do wody, to będzie raczej sprzęt z zasięgiem do 40 m, fakt, same obudowy często kosztują tyle co dobry kompakt.
Twój model zostanie jednak do celów nawodnych.
Jeszcze kiedyś jednak nas zaskoczysz fajną relacją z Twojej pasji i podwodne fotki nas powalą.
Właśnie na początku szukałam takiej obudowy do 30m, ceny mnie powaliły na kolana.
Zrezygnowałam.
A kupno takiego aparaciku do np 10m? Super rzecz, ale byłyby to dla nas pieniądze wyrzucone w błoto.
Trzeba trochę poczekać, odłożyć i może za rok kupić coś lepszego.
I mam nadzieję, że Twoje słowa będą prorocze i będzie mi dane pstrykać pod wodą naprawdę wartościwowe zdjęcia
Madziumka napisał(a):Nas wodospady Krka nie zachwyciły. Może dlatego , że w pamięci ciągle mieliśmy Jeziora Plitwickie?
Chociaż muszę przyznać, że na Twoich cudnych zdjęciach prezentują się całkiem, całkiem...
Potraktowaliśmy to jako ot, taką wycieczkę i porzucenie schematów dnia codziennego w Cro, czyli porannego i południowego nurkowania
Bardzo mi miło, że zdjęcia ci się podobają
U-la dziękuję za komplement na temat sukienki, moja ulubiona
Jeżeli chodzi oczywiście o letni przyodziewek
Uf, widzę że niewiele brakowało do poznania głębin wodospadów Krka
Dobrze, że ze swoim opanowaniem
zdołałaś wyjść cało z opresji
A przygód z kawą już nie będzie. Jedną na mnie wylali, druga była fuj. Stop kawom mrożonym... aż do powrotu do domu, bo takiej jak ja kawy mrożonej, to nikt nie robi