Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A aaaaaAncona?

We Włoszech znajduje się najstarszy na świecie uniwersytet, jest nim założony w 1088 roku Uniwersytet Boloński. Na terenie Włoch znajdują się 2 słynne wulkany: Etna i Wezuwiusz. We Włoszech trzykrotnie odbywały się igrzyska olimpijskie w latach 1956, 1960 i 2006. We Włoszech znajduje się 50 obiektów światowego dziedzictwa kultury UNESCO. Modena we Włoszech to prawdziwa stolica samochodów sportowych, mieści się w niej 5 fabryk luksusowych samochodów sportowych: Ferrari, Maserati, Lamborghini, Pagani i De Tomasso.
Aglaia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aglaia » 17.08.2011 14:06

Domków nie ma. Dla mnie to był plus :lol: .

Co do żarcia tak jak piszę porównuję ceny knajpowe (lunch, pizza, kawka...). Wydaje mi się, że w artykułach supermarketowych, z których można coś przyrządzić nie ma aż takiej różnicy (ale jakaś jest na pewno, raczej na niekorzyść FR). Nie ukrywam też, że we Włoszech ostatnio byłam w 2005 i od tego czasu pewnie też się coś niecoś tam zmieniło.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 17.08.2011 16:06

50 euro za camp,to dosyć sporo,tyle płaciliśmy za dzień w Vieste za 4 dorosłe osoby w lipcu w apartamencie w tym roku,mamy namiar,jak ktoś chcę skorzystać chętnie podam stronę,można pisać w jęz.polskim.
Nasi znajomi w tym roku wybrali się na lazurowe wybrzeże z dwoma lodówkami turystycznymi pełnymi żarcia,bo tam podobno jest drożyzna.Okazało się że niektóre produkty były w podobnej cenie jak w Polsce,niektóre dużo droższe,wiadomo,Francja.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 17.08.2011 18:10

no to dawaj z tym Vieste - z ciekawości zerkę :@)
Poprzednia strona

Powrót do Włochy - Italia

A aaaaaAncona? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone