Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

8 os w sierpniu - Dalmacja

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lukirg
Turysta
8 os w sierpniu - Dalmacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukirg » 26.05.2006 17:14

Witam!
Bezproblemowa rodzina (5 doroslych, 3 dzieci + jedno 3letnie) z Wrocławia szuka taniego apartamentu w drugiej polowie sierpnia. Szukamy czegos w dalmacji, ale w spokojnym miejscu.
Mozecie cos polecic?
Pozdrawiam i z gory dziekuje! Łukasz.
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 26.05.2006 19:16

troszkę późno bierzesz się za szukanie ale spróbuj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link wejdź w zakładkę maps - powinno być tam spokojnie ja wybieram się od 11 wyjazd 12 na miejscu - również sierpień w 3 rodzinki 6 dorosłych i 3 dzieci: j :wink: edno 2 lata i 2 po 4 lata
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 26.05.2006 19:25

Żivogosce - Blato - Teo Brajkovic wiem że ma app na 8 osób bo nawet go wstępnie rezerwowałem jakieś 1,5 miesiąca temu ale zrezygnowałem ostatecznie i mam zarezerwowane w Zivogosce Porat już zaliczkowane :D
lukirg
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukirg » 26.05.2006 19:58

dzieki za info! nie wiesz jak jest tam z cenami? nie ukrywam, ze nie chcialbym przekraczac kwoty 75-80E...
a co do zabierania sie za to... masz racje, troche pozno, ale mam nadzieje, ze cos jednak znajde i pomysl wakacji w cro nie upadnie ;-)
Pozdrawiam!
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 27.05.2006 07:16

dzieki za info! nie wiesz jak jest tam z cenami? nie ukrywam, ze nie chcialbym przekraczac kwoty 75-80E...

ja mam rezerwację za 100 E i wiele taniej to tam noclegów nie widziałem ale wg mnie to niewygórowana cena za 6 osób dorosłych i 3 brzdąców licząc od łebka dorosłego wychodzi po 16,6 E za nocleg co od pary daje 33 a to wg mnie niewiele - fakt że app co mam jest elegancki 3 oddzielne pokoje 1 kuchnia i 2 łazienki i oooogromny taras. :lol:
PozdraV :wink:
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 27.05.2006 15:08

lukirg napisał(a):Witam!
Bezproblemowa rodzina (5 doroslych, 3 dzieci + jedno 3letnie) z Wrocławia szuka taniego apartamentu w drugiej polowie sierpnia. Szukamy czegos w dalmacji, ale w spokojnym miejscu.
Mozecie cos polecic?

Mam coś dla Ciebie lukirg,daj swój e-mail to Ci prześle.
POZDRO!
lukirg
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukirg » 27.05.2006 17:27

m82m napisał(a):
lukirg napisał(a):Witam!
Mozecie cos polecic?

Mam coś dla Ciebie lukirg,daj swój e-mail to Ci prześle.
POZDRO!

lukirg(at)tlen(kropka)pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje