Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

8 krajów w 2 tygodnie :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 08.11.2011 21:35

Witaj Irif , bardzo fajnie że rozpocząłeś relację 8)

Piotr ( weldon ) dobrze radzi , 800 px na forum lepiej się ogląda

:)

Pozdrawiam
Piotr
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 09.11.2011 12:22

piotrf napisał(a):Witaj Irif , bardzo fajnie że rozpocząłeś relację 8)

Pozdrawiam
Piotr

Nam się lepiej ogląda ale z fotosika szybko będzie musiał bulić za ten transfer co mu zrobimy oglądając zdjęcia. Może autor powinien pomyśleć o zmianie serwera na darmowy.

Irif, lepiej się czyta zwarty tekst gdy zostanie podzielony dodatkowymi enterami.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.11.2011 12:25

Lidia K napisał(a):
piotrf napisał(a):Witaj Irif , bardzo fajnie że rozpocząłeś relację 8)

Pozdrawiam
Piotr

Nam się lepiej ogląda ale z fotosika szybko będzie musiał bulić za ten transfer co mu zrobimy oglądając zdjęcia. Może autor powinien pomyśleć o zmianie serwera na darmowy.

Irif, lepiej się czyta zwarty tekst gdy zostanie podzielony dodatkowymi enterami.

Oj Lidia wykończysz nas swoimi relacjami. Coś widzę masz nieaktualny nie pasujący do Twojej osoby Avatorek. Proponuję zmianę. Kolega Kulka chyba to zaakceptuje. :D
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 09.11.2011 12:31

darek1 napisał(a):
Oj Lidia wykończysz nas swoimi relacjami. Coś widzę masz nieaktualny nie pasujący do Twojej osoby Avatorek. Proponuję zmianę. Kolega Kulka chyba to zaakceptuje. :D

:D :D :D
Kiedyś próbowałam zmienić za namową Kulki na inny ale Maja córeczka Tymony prawie się rozpłakała bo bardzo polubiła tego kotka ze zdjęcia. My zresztą też. To jest chorwacki kotek z Lastova.

Biorąc pod uwagę to, że na forum chodzimy własnymi ścieżkami to myślę, że avatarek dokładnie ten fakt oddaje.
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 10.11.2011 13:30

ciekawa może być ta trasa z promami ;) zostawiam ślad....

witpol napisał(a):
weldon napisał(a):
witpol napisał(a):8 godzin to się jedzie z Wawy do trójmiasta

No nie przesadzaj :D

Nawet z przystankami w Nidzicy, Grunwaldzie i Elblągu jechałem tyle,
że miałem czas na wieczorny spacer po gdańskim Starym Mieście oraz kieliszek chleba z kuzynem ;)

A jeszcze wtedy autostrada do Torunia nie była wtedy otwarta :)

Proponuję Ci wracać w okresie wakacji przy np. zmianie turnusów. Znajomi z Karwii wracali w niedzielę 12 godz.

Bo nie wiedzieli którędy jechać ;) i o której wyjechać. Jak wyjeżdzasz o 12-13 jesteś w Wawie na 22 albo i później, jak wyjedziesz o 18-19 jesteś koło północy :D
viltob08
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) viltob08 » 12.11.2011 11:00

jestem już i ja :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

8 krajów w 2 tygodnie :) - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone