agata26061 napisał(a):A ja mam takie pytanko, czy Dario zna troszkę język polski? Wyjaśniam dlaczego pytam: Napisałam w temacie "Namiary na tanie kwatery", że poszukuję noclegu, co prawda na Rivierze Makarskiej, ale odezwał się do mnie któryś z właścicieli apartmanów z Vodic podpisując się Dario Orlovic. I właśnie tak się zastanawiam czy to nie ten "Wasz" Dario? Bo widząc Wasze udane wakacje już któryś raz z roku, zastanawiałam się czy nie wynająć u niego kwaterki
Pozdrav
bratek123 napisał(a):agata26061 napisał(a):A ja mam takie pytanko, czy Dario zna troszkę język polski? Wyjaśniam dlaczego pytam: Napisałam w temacie "Namiary na tanie kwatery", że poszukuję noclegu, co prawda na Rivierze Makarskiej, ale odezwał się do mnie któryś z właścicieli apartmanów z Vodic podpisując się Dario Orlovic. I właśnie tak się zastanawiam czy to nie ten "Wasz" Dario? Bo widząc Wasze udane wakacje już któryś raz z roku, zastanawiałam się czy nie wynająć u niego kwaterki
Pozdrav
Tak to jest ten Dario. Możesz pisać po polsku. My jedziemy do niego w sierpniu kolejny już raz
Powrót do Nasze relacje z podróży