Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

6x w Cro i co dalej ...?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Daniellos76
Croentuzjasta
6x w Cro i co dalej ...?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniellos76 » 12.06.2013 21:24

Był już: Rovinj, Dubrovnik, Trogir, Rabac, Makarska i Baska (Krk). Czy cos jeszcze w Cro moze nas zachwycic? Dodam, że wykluczam w tym roku Peljesac i Korcule ze wzgledu na odleglosc. Fajnie byłoby miec plaze jak na makarskiej riwierze, z doswiadczenia wiem, że nawet w Rabacu podobne klimaty mozna znalezc... W oko wpadl mi Tribunj, nigdy tam nie byłem ale na photos wyglada calkiem OK. Nie wiem jak tam z plazami...
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 12.06.2013 21:35

Daniellos76 napisał(a):W oko wpadl mi Tribunj, nigdy tam nie byłem ale na photos wyglada calkiem OK. Nie wiem jak tam z plazami...

Witam.
Na część twojego pytania znajdziesz odpowiedź w Banku kwater, w mojej i "domingosa" relacji.

dalmacja-polnocna-od-maslenicy-do-primostenu-t39978.html

Pozdrav
zmasz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmasz » 13.06.2013 08:03

7 x gdzie oczy poniosą :)
bidek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bidek » 13.06.2013 09:07

Daniellos76 napisał(a):Był już: Rovinj, Dubrovnik, Trogir, Rabac, Makarska i Baska (Krk). Czy cos jeszcze w Cro moze nas zachwycic? Dodam, że wykluczam w tym roku Peljesac i Korcule ze wzgledu na odleglosc. Fajnie byłoby miec plaze jak na makarskiej riwierze, z doswiadczenia wiem, że nawet w Rabacu podobne klimaty mozna znalezc... W oko wpadl mi Tribunj, nigdy tam nie byłem ale na photos wyglada calkiem OK. Nie wiem jak tam z plazami...

No ładnie po 9 miesiącach się obudziłeś !!! :) :)
Śledziłem Twoje relacje,ale ostatniej się nie doczekałem. :)
golibroda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) golibroda » 14.06.2013 07:42

bidek, proszę o kontakt.

Piotr - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 14.06.2013 07:48

zostaje miedzy innymi Zadar, Hvar, Brac, Primosten, Rijeka, Pag, Sibenik itd itd...
bidek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bidek » 14.06.2013 08:17

golibroda napisał(a):bidek, proszę o kontakt.

Piotr - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Masz mój mail przy avatarze. :)
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 14.06.2013 08:49

Daniellos76 napisał(a):Był już: Rovinj, Dubrovnik, Trogir, Rabac, Makarska i Baska (Krk). Czy cos jeszcze w Cro moze nas zachwycic? Dodam, że wykluczam w tym roku Peljesac i Korcule ze wzgledu na odleglosc.

Na pewno wyspy!
Skoro bliżej chcesz to na pewno Pag, Brać i Hvar. Do Splitu daleko nie jest i promów ci tamże dostatek, także podróż jest i łatwa i nie za długa. A rejsik też fajna rzecz- orzeźwiający wiaterek i widoki z Jadrana na to, co widzimy na lądzie całkiem inne. :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone