Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

670 zł za 10 dni z biurem : FANCLUB ?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
muv168
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muv168 » 13.05.2005 19:25

Witajcie,
Mam pytanie czy ktoś z Was miał doświadczenia z tym biurem; FUNCLUB z Poznania? (wakacje z zesżłego roku).

W tym roku mają ofertę za 670 zł w namiotach na 10 dni na miejscu, cena z przejazdem i opłatami oraz ubezpieczeniem.

Jest to oferta całkiem korzystna. W namiotach jest mini kuchnia, a więc mozna sobie samemu zrobić jakieś sniadanie ew. kolację (młody jestem, a więc wymogów nie mam :)

Oferta: http://www.funclub.pl/wycieczka.php?id_w=27

KOMFORTOWE NAMIOTY TYPU SUPER TRIO - każdy namiot posiada dwie sypialnie 2-osobowe wyposażone w materace, koce i poduszki oraz centralnie umieszczony przedsionek z podłogą PVC; dodatkowo każdy namiot posiada oświetlenie elektryczne oraz aneks kuchenny: komplet zastawy stołowej, komplet naczyń do gotowania i jedzenia, kuchenkę elektryczną, czajnik bezprzewodowy, lodówkę oraz stoliki i krzesełka (dla wygody Uczestników rozstawiliśmy wszystkie namioty w zacienionej części kampingu).

Czekam na Wasze opinie. Z góry dzięki!
Paweł (Białystok)
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 13.05.2005 19:33

Za Fanklubem żadnego doświadczenia nie posiadam, chociaż sam jestem z Poznania, ale kamping Perna w Orebicu mogę polecić z czystym sercem... :)
Sama oferta wygląda całkiem, całkiem...

PozdraV
J.

P.S. Właśnie któryś z nowych, aktywnych moderatorów przesunął ten wątek z innego forum, więc się trochę za nim nabiegałem... :wink:
To Ty, MP, czyż nie? :D
muv168
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muv168 » 13.05.2005 19:38

Jacunio napisał(a):P.S. Właśnie któryś z nowych, aktywnych moderatorów przesunął ten wątek z innego forum, więc się trochę za nim nabiegałem... :wink:
To Ty, MP, czyż nie? :D

ee tam mod, ja sam go przesunąłem bo zauważyłem, że do hoteli go wepchnąłem :)
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 13.05.2005 19:41

muv168 napisał(a):ee tam mod, ja sam go przesunąłem bo zauważyłem, że do hoteli go wepchnąłem :)

Ale jaja!... :D
Dobrze, że to już piątek i weekend na odpoczynek w perspektywie...
DJ Bobo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DJ Bobo » 13.05.2005 20:35

wstawiłem ten temat do postu z ,,biurem podróży do cro'',chyba mu tam lepiej będzie niz w campingach :wink:
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 16.05.2005 15:03

rozumiemze ta cena jest od osoby
musisz przekalkulowac
samemu jak pojedziesz zaplacisz ok 60 zł/dzien
za plac namiot samochod i dwie osoby

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone