Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

60milEURO

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.12.2005 21:39

...niestety nic nowego..są takie firmy i instytucje od dawna (w większości powołały się same) i poprzez "kolesiowe"układy zapewniają o swojej skuteczności - oczywiście za grubą kasę...i zima ani wiosna tego nie zmieni....łot Polska właśnie...
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 22.12.2005 10:43

Andrzeju, są takie firmy. Te małe krzaczki juz pousychały (bo ileż można czekać na prowizję za sukces). Uzyskanie naprawdę fajnej kasy jest trudne, ale opłacalne. Przynosi obu stronom dużo satysfakcji (5 lat zobowiązań i 1,25 mln w formie dotacji na inwestycję - gra chyba warta świeczki) ;-)
Mnie się zdarzyło w przypływie szczerości pochwalić swoim sukcesem w tym zakresie i jeden z forumowiczów bardzo boleśnie dla mnie zakpił ze mnie.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 22.12.2005 14:43

...ciekawi temat sie rozwija...
jak rozumie wi potaficie robic to co nas czeka czyli wypewnianie niejakich dosic skomplikowanich formulazy..a ze by "wycickac kase" od "wroga" co wasze mleko nie chce pic...
...i tak jak sie nuczicie przijedziece do chorwacji jako konsultanci...jedni bendo oceniac projekti a drudzi ich bendo dla "zebrajancich" pisac...
8) 8) 8) :wink:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 22.12.2005 14:49

Leonie,

nawet w mojej mieścinie (bo do miasta nam daleko) jest firma, która zatrudnia ludzi w Chorwacji. A sami zajmują się od wielu lat dojeniem Unii z pieniążków ;-)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 22.12.2005 14:55

mama_Kapiszonka napisał(a):Andrzeju, są takie firmy. Te małe krzaczki juz pousychały (bo ileż można czekać na prowizję za sukces). Uzyskanie naprawdę fajnej kasy jest trudne, ale opłacalne. Przynosi obu stronom dużo satysfakcji (5 lat zobowiązań i 1,25 mln w formie dotacji na inwestycję - gra chyba warta świeczki) ;-)
Mnie się zdarzyło w przypływie szczerości pochwalić swoim sukcesem w tym zakresie i jeden z forumowiczów bardzo boleśnie dla mnie zakpił ze mnie.

No jak ,,boleśnie zakpił'' to pewno ja.Myślałem żeś chwalipieta :wink: .Sorry.
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 26.12.2005 12:38

AndrzejJ. napisał(a): No jak ,,boleśnie zakpił'' to pewno ja.Myślałem żeś chwalipieta :wink: .Sorry.

Skoro o tym pamiętasz, to znaczy, że ... przeprosiny przyjęte. Tylko czasami jestem chwalipietą (ale to dlatego, że podobno lepiej się przeceniać niż nie doceniać). ;-)
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone