Re: 600 Trip czyli Chorwacja na 2 tyg. za 600zł! UP! #6 str.
napisał(a) tranquilo » 03.07.2017 21:42
luk006 napisał(a):adrianek90 napisał(a):natomiast oliwy do ognia dolewają Ci którzy wielce stają w obronie autora i i zaczynają wypominać te komentarze,, czym napędzają tę negatywną dyskusję.. czyż tak nie było???
A już myślałem, że zaczynamy się dogadywać. Czyli uważasz, że powinno się ukamienować człowieka, bo zdaniem niektórym postanowił zrobić coś, czego wielu z nas nie odważyłoby się zrobić? A jeśli ktoś nie chce uczestniczyć w kamionowaniu, to powinien się zamknąć i się nie wtrącać, bo to nie ich sprawa???
Nie,
Jeśli sądzisz że jestem za "kamienowaniem" to widocznie nie czytales moich postów.
Nie. Chcę nikogo kamienować.
Jedni pisali pochwalnie w kierunku autora inni krytycznie i tak mogło zostać.
Jednak stworzyła się wojenka tych piszących pozytywnie z tymi piszącymi negatywnie.
A my tą wojenkę kontynuujemy choć większego sensu to nie ma.
Sądzę że pewnie byśmy się dogadali ale na żywo najlepiej przy butelce. A tak słowo pisane przez osobę której nie znasz może być całkiem niewłaściwie zrozumiane.
To jeden z minusów forum niestety.
Dajmy już spokój z tym bo tu zaraz moderator wpadnie i nas po kątach porozsadza.
Jakby nie patrzeć autor odniósł sukces. Od dawna tu nie zagląda a jego relacja ciągle budzi emocje