Re: 600 Trip czyli Chorwacja na 2 tyg. za 600zł! UP! #6 str.
napisał(a) gusia-s » 27.04.2017 11:13
Janusz Bajcer napisał(a):boboo napisał(a):No i widzisz maksle, jesteś incydentem.
Jak Franz na ten przykład.
Franz to inny przypadek, za 600 zł nie zwiedzi miejsc z których pisze potem relacje.
Skąd ta pewność? zapewne niejedną budżetową wyprawę zrobił - może nie za 600 ale proporcjonalnie więcej do miejsc, w które wyruszył, toć to największa chyba forumowa "łazęga" jest
w najlepszym tego słowa znaczeniu oczywiście
Nie doczytałam w relacjach Franza aby chwalił się przesiadywaniem w konobach, pił litry piwa itd ... co dla niektórych jest wyznacznikiem urlopu.
Janusz Bajcer napisał(a):adrianek90 napisał(a):Spanie bym jeszcze ogarnął, (nie raz się spało w samochodzie, i nawet wygodnie było, zależy jakie auto i jak sobie to przygotujemy)
Spanie dwa tygodnie w samochodzie w dwie osoby
gdzieś w polu, w lesie, pod mostem ....
O przepraszam a
kulki? gdzie i jak zazwyczaj śpią i przez jak długo? i nikt Im tego nie zarzuca.
Przekonywanie wszystkich, że można inaczej to jak kopanie się z koniem ... czyli bezsensuuuu
Nie zaglądajmy innym do portfela i narzucajmy swego stylu spędzania urlopu i będzie ok
Są tacy co tylko samolotem i powiedzą Wam, puknij się w głowę tyyyle km autem? a mam to w d....e to nie urlop, to katorga.
Drugiemu nie spodoba się urlop na kempingu i powie, że to obóz przetrwania a nie wakacje a trzeciemu właśnie spanie w aucie wyda się poronione.
Każdy wkład w forum, w postaci relacji powinien być tu mile widziany. Forumowicze niech sami wyciągają wnioski czy to ich bajka czy jednak nie i czy chcą skorzystać z czyjegoś doświadczenia.
Tak myślę