Re: 600 Trip czyli Chorwacja na 2 tyg. za 600zł! UP! #6 str.
napisał(a) maksle » 26.04.2017 20:17
Wątek zaniechałem niestety z racji tego iż wszyscy czekali chyba tylko na ostateczne rozliczenie. Dałem skany paragonów, udowodniłem że można. I nie była to tylko podróż do Rijeki i siedzenie na dupie, ale jazda i zwiedzanie.
Być może jak ktoś powiedział, moje teksty nie porwały. Zrobiło to te 600zł za 2 tygodnie....
No cóż, majówka tuż tuż a w wakacje będzie znowu budżetowy trip aczkolwiek, mam nadzieję że na o wiele większą skalę (więcej km i na dłużej). Jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia.
Udowodniłem sobie w tamtym roku, że można (Tak! Sam nie wierzyłem, że da się za taką kasę pojechać do Cro, czytając min. wątki tutaj, "świerzak" stwierdza iż 2 koła na głowę to co najwyżej mu starczy na dojazd i kupienie lubenicy
).
Dzięki temu doświadczeniu sam pokonałem swoją granicę! Wszakże pojechałem autem które miało 20 lat, ponad 350 kkm na karku, bez AC, bez jakiegokolwiek doświadczenie.
O dziwo przeżyłem, imigranci mnie nie zabili, policja nie goniła (oprócz pogranicznika Słoweńskiego
).
Może kogoś zainspiruje co prawda nie dokończona relacja, jeżeli chodź jedna osoba przeczyta i stwierdzi "O ku**** ja też tak mogę!" i pojedzie. Będę szczęśliwy, że jednak moje wypociny nie poszły na pastwę hejtu.
Miejmy nadzieję, że do zobaczenia w Cro! Jak zobaczycie starego srebrnego paska na poboczu a w nim powalonego gościa który za grosze pojechał w nieznane to pewnie będę to ja