Re: 600 Trip czyli Chorwacja na 2 tyg. za 600zł!
napisał(a) Ebert » 26.12.2016 18:23
maksle napisał(a):No to takiego odzewu się nie spodziewałem
Ale to dobrze, szanuję opinię i dla niedowiarków będzie kosztorys i jak znajdę paragony to skany ich (starałem się wszystko zbierać, bo wiedziałem, że ciężko będzie komuś uwierzyć).
Kwestia mycia będzie jeszcze poruszana w pierwszym poście, ale zaznaczę, że codziennie był ciepły prysznic.
W kwocie 600zł nie został ujęty koszt zasłonek które zostały już wcześniej wykonane przed innymi wyjazdami.
Głodny nikt nie chodził, codziennie pełen posiłek, śniadanie, obiad (często z zupą, to nie "chińską"), kolacja.
Jechałem sam. Teoretycznie w 2 osoby można by to było zrobić w 400zł ale doliczając wyższe spalanie to pewnie zamknęło by się w max 450zł.
Spanie według prawa teoretycznie jest zakazane w samochodzie/kamperze. Jednak i do tego się odniosę jak wygląda to w praktyce.
Matematycznie jest to po prostu niemożliwe, uwzględniając koszt dojazdu autem z Polski do Chorwacji, koszt zwiedzania Chorwacji przez 2 tygodnie, koszt zakupu artykułów spożywczych i napojów, inne koszty o których sam częściowo wspominasz.
N I E M O Ż L I W E ( o czym wie
każdy, kto do Chorwacji się wybrał organizując taki wyjazd dla rodziny lub znajomych )
Traktuję wątek jako świąteczny żart i tylko tak można go traktować.
Ale widzę, że sporo osób uwierzy, nie dziwota.
Wszyscy poszkodowani klienci Amber Gold i oszukani przez inne tego typu podejrzane instytucje nie spadli z księżyca. Żyją wśród nasz i uwierzą w
każdy bajer będący obietnicą wielkich finansowych korzyści.
Więc przewiduję wątkowi wielkie powodzenie, a organizatorzy rodzinnych wyjazdów będą musieli się ostro i gęsto tłumaczyć przed rodziną. Żony, szwagrowie,wujkowie, kumple i kumpelki zrobią im piekło w domu.
Jak to jest, że ktoś jedzie do Chorwacji za 600 złotych na 2 tygodnie ( przy 2 osobach wyjdzie 800 ), nie musi płacić za noclegi,
a ty nie umiesz tak zorganizować wczasów
Dlaczego przepłacamy
Dlaczego płacimy za kemping lub apartament, jak wygodnie śpi się na dziko, za friko
Co z ciebie jest za nieudacznik