Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

50 plaż Pagu - 2018

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 26.03.2019 12:22

Habanero napisał(a):Są gusta i guściki. Np. w tym zestawieniu, są tylko dwie plaże z mojego top 20 :o :wink:

No tak, to zestawienie ma u podstaw chyba nieco inne wymagania co do plażowania niż zamieszczone w Twoim wątku.
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 27.03.2019 08:08

Toman napisał(a):Po takiej relacji nie pozostaje nic innego jak wybrać się ponownie na Pag :D

Dzięki :D

kaeres napisał(a):No tak, to zestawienie ma u podstaw chyba nieco inne wymagania co do plażowania niż zamieszczone w Twoim wątku.

Zdecydowanie inna grupa docelowa :wink:
majkik75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majkik75 » 04.07.2019 14:30

Przepraszam, że nie na temat, ale dlaczego Habanero został zbanowany ... :?: Coś mnie ominęło ... ? :roll:

pozdrawiam, Michał
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 04.07.2019 20:50

Oddać nam Konrada :evil:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 04.07.2019 21:15

ten ban nie na wieczność????????????????
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 10.07.2019 06:51

majkik75 napisał(a):Przepraszam, że nie na temat, ale dlaczego Habanero został zbanowany ... :?: Coś mnie ominęło ... ? :roll:

pozdrawiam, Michał

Katerina napisał(a):Oddać nam Konrada :evil:

beatabm napisał(a):ten ban nie na wieczność????????????????

Dziękuję Kochani za troskę :)
Już wróciłem z puchy, ale mam ciągle ograniczone prawa obywatelskie ( pw mi zablokowali ) :o
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 10.07.2019 09:38

Habanero napisał(a):[\

Dziękuję Kochani za troskę :)
Już wróciłem z puchy, ale mam ciągle ograniczone prawa obywatelskie ( pw mi zablokowali ) :o

Fajnie że znowu jesteś :smo:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 20.01.2020 20:24

Właśnie przypomniałam sobie całą Twoją relację...
Prawie mam "zaklepaną" kwaterkę w Pagu na Pagu, więc dzięki powtórce Twojej relacji już wiem, co będzie moimi "must see"...
Miał być Krk, powtórka z Hvaru, ale w końcu zdecydowaliśmy się jechać na Pag :D
.
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 20.01.2020 21:43

agata26061 napisał(a):Właśnie przypomniałam sobie całą Twoją relację...
Prawie mam "zaklepaną" kwaterkę w Pagu na Pagu, więc dzięki powtórce Twojej relacji już wiem, co będzie moimi "must see"...
Miał być Krk, powtórka z Hvaru, ale w końcu zdecydowaliśmy się jechać na Pag :D
.

Świetny wybór, a Pag na Pagu jest super :D
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 20.01.2020 22:50

Ma nadzieję, że będzie to świetny wybór. Patrząc na Twoje zdjęcia plaż, to myślę że się nie zawiode. Oczywiście mam pewne obawy, że będzie mi brakować tej pięknej roślinności chorwackiej, ale w sumie po 7 razach "normalnej" (w sensie tej bardziej zielonej) Chorwacji, to myślę że Pag będzie taka miła odskocznia
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 22.01.2020 15:57

Nie bój się. Nie będzie brakować zieleni.
Ja również jestem zwolennikiem bardziej kwiecistej Chorwacji ale Pag to jest coś wspaniałego.
A plaże widzisz na zdjęciach. Na żywo jeszcze lepiej.
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 22.01.2020 17:50

Kwaterka już zaklepana, więc nie mogę się doczekać!
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 22.01.2020 21:48

Dla mnie właśnie cały urok Pagu w tej inności i pustynnym krajobrazie. Odskocznią była jednodniowa wizyta w Rab ;) , gdzie nie brakuje zieleni rodem jak z MR.
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 23.01.2020 22:11

agata26061 napisał(a):Ma nadzieję, że będzie to świetny wybór. Patrząc na Twoje zdjęcia plaż, to myślę że się nie zawiode. Oczywiście mam pewne obawy, że będzie mi brakować tej pięknej roślinności chorwackiej, ale w sumie po 7 razach "normalnej" (w sensie tej bardziej zielonej) Chorwacji, to myślę że Pag będzie taka miła odskocznia

Na Pagu znajdziesz wszystko i nic :wink:
Jak zapragniesz trochę Hvaru i zielonego, to pojedziesz do Lun na Furnje :mrgreen:
A tak na poważnie powiem Ci jedno. Żadna wyspa nie wywołała u mnie takiego opadu szczęki.
Jest jedyna w swoim rodzaju :D

Ps
Na Furnje koniecznie pojedźcie i zabierzcie ze sobą chleb dla rybek.
W rankingu dałem jej tak wysokie miejsce bo tam jest najwięcej ryb w Chorwacji :lol:

kaeres napisał(a):Nie bój się. Nie będzie brakować zieleni.
Ja również jestem zwolennikiem bardziej kwiecistej Chorwacji ale Pag to jest coś wspaniałego.
A plaże widzisz na zdjęciach. Na żywo jeszcze lepiej.

Wypadałoby je lekko podkręcić , w sensie zdjęcia,...żeby nie było 8O :o :oczko_usmiech:

gusia-s napisał(a):Dla mnie właśnie cały urok Pagu w tej inności i pustynnym krajobrazie. Odskocznią była jednodniowa wizyta w Rab ;) , gdzie nie brakuje zieleni rodem jak z MR.

A zatoczki Bošany jak oazy na pustyni :P
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 24.01.2020 09:36

Habanero napisał(a):Jak zapragniesz trochę Hvaru i zielonego, to pojedziesz do Lun na Furnje :mrgreen:
A tak na poważnie powiem Ci jedno. Żadna wyspa nie wywołała u mnie takiego opadu szczęki.
Jest jedyna w swoim rodzaju :D
Ps
Na Furnje koniecznie pojedźcie i zabierzcie ze sobą chleb dla rybek.
W rankingu dałem jej tak wysokie miejsce bo tam jest najwięcej ryb w Chorwacji :lol:

No właśnie, tak jak teraz planowałam mniej więcej co zobaczyć na Pagu, to tych zielonych miejsc było niewiele, bo w ciągu 12 dni wszystkiego nie uda nam się zobaczyć, a w samym zalewie Paskim jest tych plaż tyle, że moglibyśmy codziennie być na innej, więc zobaczymy. Mam kilka punktów "must see", w których bez wątpienia znajduje się wynajem łódki z silnikiem. Staramy się ją co roku wynajmować. Jak dobrze, że jest to forum i Twoja relacja, bo już wiem gdzie nią popłyniemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zaliczka już poszła, więc nie ma odwrotu! Już nie mogę się doczekać :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

50 plaż Pagu - 2018 - strona 56
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies