Habanero napisał(a):zapraszam jeszcze na knedliki do Mikulova
Do Mikulova ja zawsze chętnie zawitam, bardzo to miłe miejsce .
A gdzie tam po wszystkich tylko po tych, które mnie zaciekawiły plus półwyspyHabanero napisał(a):gusia-s napisał(a):Zawsze powtarzałam, że Pag to typowo plażowa wyspa
My przez 15 dni na Pagu raczej nie bywaliśmy na więcej niż 1 plaży w ciągu dnia (z małymi wyjątkami) ale i tak mam sporo z nich do nadrobienia. Tęsknię już za Pagiem 6 lat. W tym czasie posmakowałam innych wysp, więc może czas na powtórki - tylko od której zacząć z Top 3?
Gusia, zrobiłaś już rundkę po wszystkich wyspach ? Chyba coś jeszcze zostało
Które wyspy u Ciebie na pudle ?
Habanero napisał(a):subim napisał(a):Habanero napisał(a):RANKING PLAŻ
Świetne podsumowanie Raj dla oczu i serca.
A najlepsze jest to, że będąc na Pagu z 9 razy to z podsumowania byłem na jednej tylko plaży tzn. Rucicy, a nie nudziłem się na żadnym z wyjazdów ani razu. Imho potwierdza to tylko jaki ta wyspa ma potencjał. Pozdrawiam autora relacji raz jeszcze.
....
Pag zaczarował Was na dobre. 9 razy i jeszcze tyle do zobaczenia
Która miejscówka tak przyciąga ?
Piter_M napisał(a):Świetna relacja, super zdjęcia, piękne plaże
Jest jednak na Pagu jeszcze jedna plaża, którą umieściłbyś wysoko w rankingu
opiszę ją za parę odcinków w mojej relacji.
gusia-s napisał(a):.... A gdzie tam po wszystkich tylko po tych, które mnie zaciekawiły plus półwyspy
Chciałabym jeszcze np. na Vis - ale z budą nas nie przyjmie bo tam nie ma żadnego kempingu a nawet gdyby był to koszt promu by nas zjadł - prawie 2 500 kun w obie strony - więc Vis musiałby być bez budy - a bez budy to dla nas nie urlop
Z tych odwiedzonych najchętniej bym wróciła właśnie na Pag, Krk i Hvar - kolejność raczej przypadkowa bo ciężko mi je ustawić miejscami .
subim napisał(a):Żadna konkretna. Czas dojazdu zdecydował za pierwszym razem, a potem już zostało. Klimat ogólny nam pasuje i czas dojazdu. Najczęściej jeździmy na Sv. Duha i okolice, Rucica, Kosljun, Povljana (Perilo), czasami na tą małą plażę przed Simuni (tą gdzie się skręca przy tablicy ProjektLukar), Nin, Razanac czy nawet teraz dalsze okolice ale były też urlopy jak młode były małe gdzie w zasadzie tylko Povljana czy jakieś małe plaże Pagowe pod apartamentem, a których nawet nie jestem w stanie zlokalizować bo zapędów reporterskich nie mam żadnych. Wcześniej jeździliśmy dalej i więcej ale potem "osiedliśmy" na Pagu.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Hurra, Elena na drugim miejscu!!! Zasłużyła dziewczyna . Zresztą, na każdej z nich chętnie bym się teraz znalazła.
Habanero napisał(a):
Kilka razy zastanawiałem się czy tam zjeżdżać, ostatecznie zrezygnowałem.
Paża Dunboka ... teraz trochę żałuję bo fajny tam piaseczek
Oczywiście żadna tajemnica gdyż cenniki są oficjalne.Habanero napisał(a): Gusia, ile kosztuje doba, na kempingu z Waszym zestawem ?
np.(Krk vs Brać). Jeżeli to nie tajemnica, oczywiście
subim napisał(a):
a za rogiem też było pięknie
gusia-s napisał(a):...
Z roku na rok jak widać ceny rosną
maslinka napisał(a):Konradzie, super ranking plaż! Na kilku nawet byłam Maskalić wymiata! Muszę tam trafić
Teraz jadę z Wami na knedliki
wiolek_lp napisał(a):Świetna relacja Na pewno jeszcze do niej kiedyś powrócę, jak tylko uda się zaplanować Pag
Ale ten piasek i długa płytkość na Elenie
Że też nie poleźliśmy za te kamole
Knedliki bym zjadła, może sobie zrobię
Odwiedziłam ten przybytek i mam nawet gdzieś cennikHabanero napisał(a):Jak mi odbije, to zrobię moim dziewczynom test i przenocujemy na końcu świata
piotrf napisał(a):Chapeau bas , Konradzie , takiego rankingu trzeba było nam
Będę wracał do Twojej relacji przed wyjazdem
A teraz . . . może knedliki
Pozdrawiam
Piotr
gusia-s napisał(a):... Odwiedziłam ten przybytek i mam nawet gdzieś cennik
Powrót do Nasze relacje z podróży