A co powiesz na 1,5 km w prawo (na mapie)?Habanero napisał(a):Beach Torac , Općina Gdinj, między 11-14.07, będziemy czekać z zimnym...
Uvala Veprinova.
Przynajmniej jest konoba = można usiąść na dłuższą pogawędkę
subim napisał(a):Habanero napisał(a):gusia-s napisał(a):Żeby te błota cokolwiek zadziałały to trzeba by w nich się taplać całe 2 tygodnie. Incydentalne użycie nie zaszkodzi i nie pomoże
Zaszkodzić nie zaszkodzi, ale gdy się mocno wierzy, że uzdrowi,
to niewykluczone, że zadziała efekt placebo
ale małe błotne rybki przynajmniej nagniotki na stopach wyjadały
boboo napisał(a):A co powiesz na 1,5 km w prawo (na mapie)?Habanero napisał(a):Beach Torac , Općina Gdinj, między 11-14.07, będziemy czekać z zimnym...
Uvala Veprinova.
...Przynajmniej jest konoba = można usiąść na dłuższą pogawędkę
mchrob napisał(a):Trzeba przyznać że wygląda na bardzo czystą pomimo sobotnio-nocnych imprez.
I wzajemnie wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok.
Nefer napisał(a):Prysznic bardzo oryginalny .
A Beer Truck mile widziany, zwłaszcza jak słońce mocno przygrzewa.
Wszystkiego dobrego w 2019 roku .
Malen napisał(a):Plaża Zrče mnie zaskoczyła. Bardzo tu... przyzwoicie
Zdrowia i wszelkiego dobra w Nowym Roku!
kaeres napisał(a):Już w kolejnej relacji czytam, ze Zrce jest znośna nawet dla rodzin z dziećmi i nie ma czego się bać jeżeli chodzi o dziką młodzież.
Wszystkiego najlepszego w 2019r.
namo napisał(a):...
Przez dzień tak jest,w nocy jest mniej grzecznie.
boboo napisał(a):Przestań patrzeć w kalendarz, bo jakbyś nie liczył to:Habanero napisał(a):Kiedyś byłaby number one
jeden dzień więcej = jeden dzień mniej
Life is for those who live
Habanero napisał(a):boboo napisał(a):Przestań patrzeć w kalendarz, bo jakbyś nie liczył to:Habanero napisał(a):Kiedyś byłaby number one
jeden dzień więcej = jeden dzień mniej
Life is for those who live
Jasne
Tylko śmiać mi się chce, jak to się z wiekiem zmienia.
Kiedyś człowiek za takie miejsca jak Novalja czy Makarska, oddałby wszystkie Splitskie, Povlje i Sutivany.
To szukanie odludnych plaż, czy małych, spokojnych miejscowości, jest bez wątpienia pokłosiem naszego peselu.
Młodość rządzi się jednak innymi prawami
nieodparcie przedstawia mi się przed oczami dziadek Simpson albo:wiolek_lp napisał(a):(...) Za moich czasów tam działała już restauracja (...)
Chyba, że piszesz o przyszłościwiolek_lp napisał(a):(...) w okolicach 20 urodzin udało mi się być w Grecji (...)
Powrót do Nasze relacje z podróży