Nefer napisał(a):Okropne te plaże z ostatniego odcinka. Rzeczywiście takie balatonowate.
Imho okropne to przesada. Mają też swoje zalety.
Nefer napisał(a):travel napisał(a):Nefer napisał(a):Okropne te plaże z ostatniego odcinka. Rzeczywiście takie balatonowate.
Te plaże są "śliczne" w porównaniu z tą :
Oj, rzeczywiście, to, co pokazałaś jest jeszcze gorsze.
elka21 napisał(a):Nefer napisał(a):travel napisał(a):Nefer napisał(a):Okropne te plaże z ostatniego odcinka. Rzeczywiście takie balatonowate.
Gdzie to "cudo" się znajduje
Pytam, żeby tam przez pomyłkę nie trafić.
Habanero napisał(a):elka21 napisał(a):Nefer napisał(a):travel napisał(a):Nefer napisał(a):Okropne te plaże z ostatniego odcinka. Rzeczywiście takie balatonowate.
Gdzie to "cudo" się znajduje
Pytam, żeby tam przez pomyłkę nie trafić.
Są rankingi w których turyści uznają ją za jedną z najpiękniejszych w Chorwacji https://www.travel-advisor.eu/en/beauti ... s-croatia/
Habanero napisał(a):travel napisał(a):
Właśnie miałam odpisać
To oczywiście plaża Bačvice w Splicie - okropieństwo pierwszej klasy
Swoją drogą w tym rankingu większość plaż to "perełki"
I niech tak zostanie
Tak sobie myślę, że znalazłeśHabanero napisał(a):Nie mój klimat i czegoś innego szukam w Cro
Pytanie tylko (ale to sam sobie i w sobie musisz odpowiedzieć): co miało dla Ciebie większą wartość? Gonienie czy złapanie króliczka?Habanero napisał(a):wynajęcie małej łódki, było moim cichym marzeniem (...) To był najpiękniejszy dzień tych wakacji
travel napisał(a):Dubrovniki są ciut lepsze od poprzednich plaż , jednak za bardzo "miejskie".
boboo napisał(a):Pytanie tylko (ale to sam sobie i w sobie musisz odpowiedzieć): co miało dla Ciebie większą wartość? Gonienie czy złapanie króliczka?Habanero napisał(a):wynajęcie małej łódki, było moim cichym marzeniem (...) To był najpiękniejszy dzień tych wakacji
travel napisał(a):Dubrovniki są ciut lepsze od poprzednich plaż , jednak za bardzo "miejskie".
....
subim napisał(a):
Dla mnie, odpoczywającego z dziećmi, są gorsze. Mimo wielu pobytów w Povljanie zawsze coś się tam działo nieszczęśliwego w wodzie (kamienie) i byliśmy tam sumarycznie max ze 3 razy. Zdjęcia z tego "co dalej" wrzucę po południu ale generalnie jest chyba lecznicze błotko w którym sie kąpią i się smarują. W błotku są ścieżki i można sobie pochodzić w wodzie po kostki i poczuć jak rybki obgryzają stopy . Dalej to już tylko kamory.
Powrót do Nasze relacje z podróży