Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Taka reklamówka Loparu wpadła mi na YT. Jak wiemy Rab słynie z piaszczystych plaż. Panie i Panowie, czy aby na pewno te rajskie plaże przykuwają Waszą uwagę
Habanero napisał(a):I zwróć jeszcze uwagę na ilość ludzi Cudownie się spacerowało po Rabie, ... normalnie pustki w szczycie sezonu
Też na to zwróciłem uwagę. Ale to jest spowodowane po pierwsze upałem, a po drugie wszyscy są na placu Św. Krzysztofa oraz częściowo na początku ul. Średniej przy straganach.
Habanero napisał(a):Taka reklamówka Loparu wpadła mi na YT. Jak wiemy Rab słynie z piaszczystych plaż. Panie i Panowie, czy aby na pewno te rajskie plaże przykuwają Waszą uwagę
OMG. Mam ciary. Kwintesencja Rabu + odszukanie dzikich plażyczek.
Habanero napisał(a):T Jak wiemy Rab słynie z piaszczystych plaż.
Dzięki za zakodowanie w mej łepetynie obrazu piaszczystej plaży w Chorwacji. Dzięki tej reklamówce nawet przez sen mogę odpowiadać na pytanie gdzie znaleźć piach
Habanero napisał(a):I zwróć jeszcze uwagę na ilość ludzi Cudownie się spacerowało po Rabie, ... normalnie pustki w szczycie sezonu
Też na to zwróciłem uwagę. Ale to jest spowodowane po pierwsze upałem, a po drugie wszyscy są na placu Św. Krzysztofa oraz częściowo na początku ul. Średniej przy straganach. ...
Zgadza się. Było ich tam więcej, ale nie były to jakieś tłumy turystów. W porównaniu do Zadaru, Splitu, Trogiru, czy choćby starówki Primoštenu w sezonie, to Rab pustkami świecił p.s. Najwięcej ludzi kotłowało się przy plaży miejskiej , ...tej za murami
kaeres napisał(a):OMG. Mam ciary. Kwintesencja Rabu + odszukanie dzikich plażyczek.
AdamZ napisał(a):Dzięki za zakodowanie w mej łepetynie obrazu piaszczystej plaży w Chorwacji. Dzięki tej reklamówce nawet przez sen mogę odpowiadać na pytanie gdzie znaleźć piach
Grubo pojechali Tu już nawet w przekaz podprogowy się nie bawili
Ale fajnie się ogląda te obrazki, gdy za oknem minus 2
Pokazałam wczoraj mojemu Małżowi trochę Twoich zdjęć z paškich plaż...Oniemiał z zachwytu i mimo,że on mocno cieniolubny, to jest duża szansa,że jednak na Pagu zawitamy w przyszłym roku Kvarner, nie Kvarner - jeden Pag, tfu, pies - grunt, że pięknie jest.
Katerina napisał(a):Ale fajnie się ogląda te obrazki, gdy za oknem minus 2
Pokazałam wczoraj mojemu Małżowi trochę Twoich zdjęć z paškich plaż...Oniemiał z zachwytu i mimo,że on mocno cieniolubny, to jest duża szansa,że jednak na Pagu zawitamy w przyszłym roku Kvarner, nie Kvarner - jeden Pag, tfu, pies - grunt, że pięknie jest.
Mam w zanadrzu jeszcze ekstra plażę dla Twojego męża . Będzie zachwycony . A jak lubi snurkować to oszaleje
pomorzanka zachodnia napisał(a):Rab prześliczny . A filmik przypomina mi o tym, że... piach wlezie wszędzie
Rab można też tak pokazać (krótko i na temat ) ....i taki właśnie jest
Abakus68 napisał(a):Konrad... Albo Ty jesteś mag i robisz magiczne zdjęcia, albo ten Rab jest magiczny. Sprawdzę - jak zdrowie nie spieprzy na inny kontynent
Zdzichu, to Rab jest magiczny i dodam jeszcze, żę gdyby nie Pag , nigdy bym się o tym nie przekonał. Plaże piaszczyste w Cro nie dla mnie także dzięki ci Pagu, że do Rabu mnie rzuciłeś
maslinka napisał(a):Po Twojej relacji wiem, że na 100% muszę być w Rabie!
Fajnie, że oprócz pięknych uliczek i zabytków, jest tam też park. Lubię, jak w mieście są jakieś "tereny zielone"
Będzie Pani zadowolona Pod tym względem niewiele się różnimy i takie miasteczka to my maslinko very very
beatabm napisał(a):Mostek z jednej strony obrośnięty mocno zielonymi krzewami poruszył moją wyobraźnię Jest piękny
Nie sposób tam się nudzić i gdzie się nie ruszysz, wszystko (z wyjątkiem plaży ) jest na bardzo wysokim poziomie. Miasto nie zakatuje Cię tłumami i straganami z chińskim badziewiem . Ma swój klimat, piękne pachnie i bardzo przypomina te najpiękniejsze z Dalmacji