Toż to słynna chorwacka Ibizatravel napisał(a):Habanero napisał(a):
O Dżizusie
Abakus68 napisał(a):Konrad, a to tam "Mam talent" kręcili czy jak?
Piękne Zdzichu, piękne ... i ta cisza, przerywana jedynie rykiem droma..., oops przepraszam, beczeniem baranówAbakus68 napisał(a):No i może to ładne, może wiaterek chłodzi, ale kurde Panie no... Pustynia. Ino patrzeć jak jakiś Arafat wylezie z dromaderem... Oczywiście genialnie od strony logistycznej i brawa za zdjęcia. A moje subiektywne odczucia proszę traktować z przymrużeniem oka.
Nefer napisał(a):
Habanero - ile czasu zajęła Wam cała droga z parkingu do plaży
ruzica napisał(a):Habanero napisał(a):a po trzecie - widoki i zatoczki są obłędne (zwłaszcza Maskalić).
Cudne
Czy dojazd na parking jest drogą szutrową
Abakus68 napisał(a):Konradzie. Basen tak, skoki do wody tak, talenty ok, ale muza... Muza jak już to chociaż taka...
...
a nie jakieś "dysko" rympajło...
Habanero napisał(a): ... idziemy nad plażą Maskalić w stronę dwóch Zatonów, tam będzie łagodne zejście do wszystkich trzech plaż...
CROberto napisał(a):
Nieziemskie........nieziemskie....
Piter_M napisał(a):Habanero napisał(a): ... idziemy nad plażą Maskalić w stronę dwóch Zatonów, tam będzie łagodne zejście do wszystkich trzech plaż...
Kurde, a my poszliśmy źle i musieliśmy się wracać, później chciałem szukać innej drogi ale żona nie chciała o tym już słyszeć i poszliśmy na Veli Bok ale też było fajnie
Powrót do Nasze relacje z podróży