Nefer napisał(a):Cudnie .
Piter_M napisał(a):Chętnie poczekam aż dopłyniecie do Slany i Maskalić ... tam nas jeszcze nie było
welna napisał(a):Dwa razy w tym roku plażowałem na Pagu, ale takich widoków nie miał. Plan na przyszły rok do tej pory to Mały Losinj, ale po tym co pokazałeś to sam nie wiem. Pozdrawiam.
welna napisał(a):Dwa razy w tym roku plażowałem na Pagu, ale takich widoków nie miał. Plan na przyszły rok do tej pory to Mały Losinj, ale po tym co pokazałeś to sam nie wiem. Pozdrawiam.
Poeta ze mnie żaden, a w takich sytuacjach, jedynie poeta mógłby to jakoś ogarnąć
Katerina napisał(a):Takimi niebieskościami w oczy powracającej ??? To sadyzm jakiś
...
Katerina napisał(a):Eee..., dobry prozaik też dałby radę
....
.
Katerina napisał(a):
Małe plażyczki kusiły jak syreny
A te nawisy, czy też nacieki skalne przypominają wosk ze świecy spływający i zastygający na świeczniku. Ogólnie, brak słów. Pięknie.
kaeres napisał(a):....
@Konrad, już mi cieplej
maslinka napisał(a):Przepięknie, cudnie, wspaniale...
Taki rejs i TAKA Załoga! Pozdrowienia dla całej Ekipy!
sneer napisał(a):Wow, miejscówka mega, a zdjęcia sztos!
beatabm napisał(a):Niebo kontrastujące z białymi skałami - po prostu mega
Raphael napisał(a):Znacie jakieś wskazówki dla szczurów lądowych odnośnie osiągnięcia Slany?
Był opis na forum na 100% tylko nie pamiętam kto pisał, dobre kilka lat temu. Zapewne do wyszukania na forum.Habanero napisał(a):Raphael napisał(a):Znacie jakieś wskazówki dla szczurów lądowych odnośnie osiągnięcia Slany?
Dużo wody, dobre obuwie i myślę, że z Beritnicy pod tymi nawisami dałoby radę.
W razie czego po drodze można robić pit stopy na małych plażach
Z Beritnicy to tylko 1 kilometr z małym haczykiem