Nefer napisał(a):Świetne to ostatnie zdjęcie nocne. Super kolory .
pomorzanka zachodnia napisał(a):Na Elenie trochę większe kamyczki niż na Delfince, ale jest cudna
subim napisał(a):
Te apartamenty to są jakoś rozpracowane bo wyglądają na fajne miejsce.
kaeres napisał(a):Jak schodziłem koło tego z lewej strony schodów (lewa gdy się schodzi do plaży) to też się zastanawiałem bo miejscówka wymarzona.
tony montana napisał(a):Zdjęcia żyleta!
Kurde ale ostre ...
Piękne kolory...
tony montana napisał(a):Ach, ten Pag.... szkoda tylko, że nic tam nie ma....
Katerina napisał(a):Melduję,że nadrabiam zaległości po powrocie...I nareszcie widzę te piękne zdjęcia Dziwne, bo z Cro ich nie widziałam
Habanero napisał(a):Katerina napisał(a):Melduję,że nadrabiam zaległości po powrocie...I nareszcie widzę te piękne zdjęcia Dziwne, bo z Cro ich nie widziałam
Witaj Kasiu w szarej i smutnej rzeczywistości
Cieszę się, że już wszystko w porządku ze zdjęciami
Chyba w Cro jakąś cenzurę mają, albo może to nie w Cro
subim napisał(a):Habanero napisał(a):Katerina napisał(a):Melduję,że nadrabiam zaległości po powrocie...I nareszcie widzę te piękne zdjęcia Dziwne, bo z Cro ich nie widziałam
Witaj Kasiu w szarej i smutnej rzeczywistości
Cieszę się, że już wszystko w porządku ze zdjęciami
Chyba w Cro jakąś cenzurę mają, albo może to nie w Cro
No właśnie ... Sam nie wiem czy w przypadku zadania pytania "czy można dręczyć użytkowników Cro słonecznymi relacjami przez cały rok?" zamiast ograniczenia relacji np do miesięcy czerwiec- wrzesień to byłbym za czy przeciw ...
Habanero napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):Na Elenie trochę większe kamyczki niż na Delfince, ale jest cudna
Obie piękne
Elena
Delfinka
i Dubrava na dokładkę
janusz07 napisał(a):Piękny Pag, chętnie bym wrócił, jedno mnie martwi to absolutny brak cienia. Uwielbiam chorwackie słońce pod warunkiem że mogę sie schować w cieniu.
janusz07 napisał(a):Piękny Pag, chętnie bym wrócił, jedno mnie martwi to absolutny brak cienia. Uwielbiam chorwackie słońce pod warunkiem że mogę sie schować w cieniu.
Habanero napisał(a):janusz07 napisał(a):Piękny Pag, chętnie bym wrócił, jedno mnie martwi to absolutny brak cienia. Uwielbiam chorwackie słońce pod warunkiem że mogę sie schować w cieniu.
Z cieniem na Pagu nie ma problemu. Wystarczy przyjechać do Bošany po 17-tej
A tak na poważnie, Pag to nie tylko gołe skały.
Na zachodnim wybrzeżu jedyny problem z zacienioną plażą, to problem wyboru, bo tu jedna fajniejsza od drugiej
Powrót do Nasze relacje z podróży