sdolas napisał(a):Habanero napisał(a):...6 dni, to jednak za krótko, żeby odkryć, co wyspa ukrywa i jakie daje możliwości.
Teraz będą trzy tygodnie ....
Toście poszaleli
Przyznam, troszkę zazdroszczę
Nie wiem jak Wy odbieracie czas urlopu, mnie się zdarzało, że na końcówce trochę już ciągnęło do domu i obowiązków.
Ale od kiedy są dmuchańce, to urlop mógłby nie mieć końca
Osobiście, zaczynam cierpieć 5 dni przed wyjazdem i staram się w ogóle o dniu wyjazdu nie myśleć .
Ciężko mi to idzie, bo
deprecha przedwyjazdowa z dnia na dzień się nasila, a dzień przed wyjazdem, to już ...
Dzieci w trzecim tygodniu zaczynają mieć dosyć
plażingu i mają chwile, kiedy chcą zostać w apartmanie i pograć na kompach. A, że starsza ogarnia młodszą, to mieliśmy dwa, albo może nawet trzy dni tylko dla siebie
....w tym jeden na kajaku
. Żona chętnie zostałaby dłużej (czuję to) , ale mówi, ....żebyśmy nie przesadzali, ...że wystarczy, ...żebym się uspokoił,... że ty to
gupi jesteś i takie tam
. (Muszę jeszcze trochę nad nią popracować
) Tęsknoty za Polską w nas żadnej, a kajak otworzył nowe możliwości. Dobrze, że go mamy
Pääkäyttäjä napisał(a):Taktyczny hak to obserwacji wątku. My myślimy o Pagu ale pod kątem dwóch ledwo wystających nad ziemię latorośli (jednej jeszcze nie ma)
pod kątem siedzenia z nimi na plaży... a resztę to obejrzę, zawsze może znajdzie się coś inspirującego.
Bardzo dobrze, że o Pagu myślicie. Pag dla maluchów, to wymarzone miejsce.
Kilka plaż na pewno zanotujesz
Janusz Bajcer napisał(a):Habanero napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Patrzę i czytam.
Witaj Januszu
Patrz, czytaj, graj piękną muzykę i częściej się odzywaj
Nema problema. Klapa Sol iz otoka Paga.
....
Pięknie zagrałeś
Wiele miejsc w teledysku widzieliśmy
, a Klapa Sol grała na Pagu, podczas naszego pobytu
W dalszej części relacji, posłuchamy ich jeszcze, w jedenym z moich ulubionych przebojów
beagm napisał(a):Hej, jak Pag i to i ja
Moja ukochana wyspa.
Chyba też się zakochałem
Witaj w klubie
krakusowa napisał(a):Na Pagu byłam, ale.... 50 plaż nie zobaczyłam.
Popatrzę u Ciebie, jedziemy we wrześniu w ciemno też na trzy tygodnie, kto wie może na Pag???
Habanero napisał(a):VARAŽDIN.... i bardzo nam się podobało
Nam też, bardzo klimatyczne miasteczko
(niedaleko mamy nasz nocleg tranzytowy)
Zapraszam serdecznie
Varaždin .... bardzo klimatyczny i ciekawa propozycja na nocleg
ps
Udanych wakacji życzymy
Hercklekot napisał(a):Zawsze się od tego Pagu odżegnuję, a tu proszę, bijesz błękitem po oczach. No trzeba zobaczyć!
Trzeba zobaczyć na własne oczy. Jest tak różnorodny,.. i nie tylko tam gdzie łyso jest pięknie
Zapraszam serdecznie