Habanero napisał(a):... kto wie co to za plaża ? (dodam, że też na Pagu) - nagroda to płyta zespołu Hot Habanero, którą kiedyś popełniłem
Povljana lasek przy drodze do bagienka na Velim Dubrovniku
Habanero napisał(a):mchrob napisał(a):Girenica to mój numer jeden na Pagu po naszej 7 dniowej wizycie. Nawet w połowie sierpnia były na niej "luzy". Zaletą dla mnie jest bezproblemowe parkowanie (nie było opłat) i łatwe dotarcie z parkingu na plażę. Szutrówka tak jak napisałeś wąska ale bardzo dużo miejsc z możliwością mijanki. Wadą - auto nadaje się na myjnie po wizycie .
Nie dziwię się, plaża może się podobać .
Dojazd, parking, są bez wątpienia jej dużym plusem.pomorzanka zachodnia napisał(a):Jejku, fajne takie spotkanie.I prawie pusta plaża do dyspozycji.
Spotkanie było super i spędziliśmy jeszcze wspólnie parę niezapomnianych dnileoxx napisał(a):Czy plaża z laskiem ze zdjecia to nie przypadkiem plaża "miejska" Simuni?
Niestety, ta plaża nie znajduje się w Simuni
Nefer napisał(a):Brrr..., nie chciałbym w takim miejscu ani chwili spędzić.
Może to jest plaża Strasko w Novalji
agata26061 napisał(a):Habanero, przypomnij mi w jakim terminie jesteś na Hvarze za rok? Bo nie wiem, czy gdzieś pisałeś i mi umknęło, czy jeszcze nie wiesz do końca?
subim napisał(a):Habanero napisał(a):... kto wie co to za plaża ? (dodam, że też na Pagu) - nagroda to płyta zespołu Hot Habanero, którą kiedyś popełniłem
Povljana lasek przy drodze do bagienka na Velim Dubrovniku
Habanero napisał(a):Jestem od 10.07 do końca lipca.
Klamka zapadła
gusia-s napisał(a):W Povljanie nawet mieszkaliśmy kilka dni na kempingu Mali Dubrownik ale na tę plaże w lasku nie dotarłam, tzn. raz chyba przechodziliśmy jeszcze dalej lecz wtedy zbierało się na burzę więc ludzi nie było czyli się nie liczy
Ja nie wiem czy ten Pag to nie ma najwięcej plaż ze wszystkich wysp, one są co krok
Po tej stronie zalewu to praktycznie wcale nie plażowaliśmy. 9 dni mieszkaliśmy też na kempie SV. Duch i nawet w jego najbliższym położeniu też sporo jest do nadrobienia, mimo iż codziennie praktycznie wybywaliśmy w teren
Trza wrócić jak nic
Nefer napisał(a):Ładny ten Pag widziany z wody .
No i te małe plażyczki oddzielone skałami, w sam raz na samotny wypoczynek (ale, jak rozumiem, ktoś Was ubiegł... ).
maslinka napisał(a):Cień na Pagu to chyba jest na wagę złota Chociaż ja akurat jestem z tych, którym słońce nie przeszkadza. Po prostu często wchodzę do wody
Piękny ten Mali Bok Ale kto ośmielił się zakłócić Wam tam spokój?
beatabm napisał(a):Ładnie tam ale i tak to Gospodarz plaży a nie same plaże skradł moje serducho
welna napisał(a):Nowy na forum jestem, ale od razu kukłem na Pag. Byłam tam w tym roku w sierpniu i było o.k. czytam.....
Powrót do Nasze relacje z podróży