Czyli masz takie samo odczucie jak my po Zadarze ... U mnie będzie za parę postów ...
pozdrawiam, Michał
Habanero napisał(a):Sprawdź ranking na pw . Udanych wakacji i szerokiej drogi
MłodyGSX-R napisał(a):Zaintrygowała mnie ta tajemnicza lista TOP 5 tym bardziej, że ruszamy za cztery dni,a końca relacji nie widać Mogę również poprosić?
Ciekawi mnie też czy na wyspie znajdziemy jakieś zadrzewione plaże, ponieważ jedziemy z 4 miesięcznym pasażerem Wiedzę mam jedynie o tych w okolicach Simuni
Cień na Pag to towar raczej deficytowy Pewnie przyda się parasol albo namiocik dla malucha. My wyjeżdzamy jutro z 13 miesięczna córka, może się spotkamy Martwi mnie tylko trochę pogoda, chyba limit wakacyjnych upałów już się w tym roku w Chorwacji wyczerpał
majkik75 napisał(a):Czyli masz takie samo odczucie jak my po Zadarze ... U mnie będzie za parę postów ...
pozdrawiam, Michał
Nefer napisał(a):Ładnie pokazujesz Zadar . Moim zdaniem to miasto, które warto odwiedzić.
Byłem tam dwukrotnie - pierwszy raz w 2001 r. Wtedy było tam jeszcze wiele śladów po serbskim ostrzale z lat 1991-1993, sporo zabytkowych budynków (np. niektóre weneckie pałace) było w kiepskim stanie, takim, że trudno było zauważyć w nich wartość zabytkową. No i nie było tam wtedy morskich organów.
Po raz drugi byłem w 2010 roku i miasto zrobiło na mnie dużo lepsze wrażenie. Miasto wypiękniało, zabytkowa część została ładnie odrestaurowana, odnowiona. No i pojawiła się dodatkowa atrakcja w postaci organów.
MłodyGSX-R napisał(a):Zaintrygowała mnie ta tajemnicza lista TOP 5 tym bardziej, że ruszamy za cztery dni,a końca relacji nie widać Mogę również poprosić?
Ciekawi mnie też czy na wyspie znajdziemy jakieś zadrzewione plaże, ponieważ jedziemy z 4 miesięcznym pasażerem Wiedzę mam jedynie o tych w okolicach Simuni
majkik75 napisał(a):Nin miałem przez chwilę w planach, żeby odwiedzić, bo z Viru to mieliśmy dosłownie rzut beretem. Jednakże szukając informacji o tym miejscu i oglądając zdjęcia, dokładnie potwierdziłeś moje przypuszczenia - można sobie odpuścić.
Powrót do Nasze relacje z podróży