Jeszcze się załapałam na pierwszy rząd edit: Hihi, jednak nie Późno już, trudno mi się liczy
Piękne plaże w zajawce Zdecydowanie za mało widziałam na Pagu...
majkik75 napisał(a): Jak możesz tylko podać które to plaże pokazujesz, bo jak ma być ich 50 to żeby potem sobie zaznaczyć do odwiedzenia
piekara114 napisał(a):majkik75 napisał(a): Jak możesz tylko podać które to plaże pokazujesz, bo jak ma być ich 50 to żeby potem sobie zaznaczyć do odwiedzenia
Popieram pomysł... a najlepiej zdjęcie+nazwa+ ewentualnie mapka
Mikromir napisał(a):Już mi się podoba.
Chętnie odwiedzę z Wami 50 plaż Pagu.
gusia-s napisał(a):Ha! Pag mój wspaniały
Szwedalismy się po nim kilkanaście dni. Uwielbiam, tęsknię i będę tu stałym gościem
Igłą pinii napisał(a):Dla tych zdjęć zostaję!
Janusz Bajcer napisał(a):Patrzę i czytam.
maslinka napisał(a):Jeszcze się załapałam na pierwszy rząd edit: Hihi, jednak nie Późno już, trudno mi się liczy
Piękne plaże w zajawce Zdecydowanie za mało widziałam na Pagu...
boboo napisał(a):A na koniec relacji, gdy przyjdzie czas na podsumowanie, spodziewam się słów:
"w przyszłym sezonie jedziemy z własną łódką/pontonem"
mchrob napisał(a):Drugi rząd ale na usprawiedliwienie piszę to właśnie wybierając się plażę na tej pięknej wyspie. Wczoraj przyjechaliśmy
piekara114 napisał(a):majkik75 napisał(a): Jak możesz tylko podać które to plaże pokazujesz, bo jak ma być ich 50 to żeby potem sobie zaznaczyć do odwiedzenia
Raphael napisał(a):piekara114 napisał(a):majkik75 napisał(a): Jak możesz tylko podać które to plaże pokazujesz, bo jak ma być ich 50 to żeby potem sobie zaznaczyć do odwiedzenia
Tak! ja też popieram! Można też zrobić spec-mapkę w Google Maps i pozaznaczać tak jak wygodniej.
O Pagu myślałem od jakiegoś czasu i myślę nadal, a opis takiej masy (50 sztuk) plaż, na pewno pomógłby mi, i innym też, na dokonanie wyboru - szczególnie, że pewnie musiałbym się ograniczyć do 10-14 dni pobytu.
cropag napisał(a):No myślałem, że o Pagu wiem już wszystko, ale zdjęcia pokazały, że chyba nie...
Poprzednicy piszą, że trafili już do drugiego rzędu, a ja (ze względu na małe wymiary - to super żart ) wcisnąłem się do pierwszego rzędu!!! Pisz, podpisuj zdjęcia, dawaj namiary gdzie to jest. Kocham Pag!
sdolas napisał(a):Coś widzę Konrad, że trochę wdepnąłeś...
Będziesz dokładnie rozliczony z tej deklarowanej 50'tki
AdamZ napisał(a):Niezły tytuł relacji (50 twarzu plażu jednak brzmi gorzej Jak znam gust Autora i jego talent pokazywania pięknych zakątków, Pag zdecydowanie umocni się na mojej liście do ew. zobaczenia. Płyń zatem Konradzie z opowieścią a plaże nie będą Ci liczone
beatabm napisał(a):Pag - trzeba popatrzeć
dr.kokos napisał(a):Pag obowiązkowo
wiolek_lp napisał(a):Jak ja się cieszę, że piszesz Tym bardziej, że Pag uwielbiam, tęsknię i mam mocne postanowienie wrócić na niego w przyszłym roku
Ps. Nie mogłam Ci odpisać na ostatnią wiadomość na priv. Cały czas wyskakiwał jakiś błąd W każdym razie jak znajdziesz coś na H. to daj znać
pomorzanka zachodnia napisał(a):Będę zaglądać
gusia-s napisał(a):Jak nie wieje to nie wieje ale jak dmuchnieeee ... to zwijać żagle i ratuj się kto możeHabanero napisał(a):beatabm napisał(a):Pag - trzeba popatrzeć
Trzeba, słabo tam wieje, ale trzeba, choćby na silniku