sneer napisał(a):Dzięki za kolejne foto - podpowiedzi, dopisane do listy Cały czas uważnie śledzę Twoją relację i martwi mnie tylko to, że zanim dojdziesz do plaży nr 50 ja już pewnie będę na wyspie (wyjazd za tydzień . Co prawda prognozy na pierwszą połowę września nie są na razie najlepsze, ale mam nadzieję, że śnieg nie spadnie
Tym postem zmotywowałeś mnie i szybciutko wziąłem na tapetę następną plażę
Może jeszcze kilka wpadnie, do czasu Twojego wyjazdu
Mikromir napisał(a):Cudnie.
... jak na innej planecie
Pääkäyttäjä napisał(a):Ślicznie, przydałyby się współrzędne
Proszę Cię bardzo https://www.google.pl/maps/place/44%C2% ... 14.9358022
boboo napisał(a):Przypuszczam, że tu:
https://goo.gl/maps/FmUdeJegakR2
Bardzo dobrze przypuszczasz
Nefer napisał(a):Plaża za kamiennym murkiem bardzo urokliwa i do tego jeszcze pusta. Piękny widok .
My na Pagu stacjonowaliśmy w Mandre (też dobra miejscówka, naszym zdaniem), ale na plażę jeździliśmy albo do Simuni, albo na Girenicę.
Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze będzie mi dane na Pag powrócić i chociaż niektóre z pokazywanych przez Ciebie plaż odwiedzić.
Pozdr.
Girenica, cud.. miód.. malina .. . Oczywiście będzie,... a plażę za murkiem koniecznie trzeba odwiedzić
kaeres napisał(a):2 lata temu robiłem tam pieszą wycieczkę. My się bawiliśmy na Prnijcy bo to było dzień po Borze i ludzi było może z 4-5 rodzinek więc pustki i nie szukaliśmy więcej.
Faktycznie całe wybrzeże KOLAN jest genialne.
Prnjica super plaża. Fajnie byłoby ją mieć tylko dla siebie
Każda plaża w tym rejonie jest genialna, a bez ludzi to już kosmos
kaeres napisał(a):...Ktoś to nazwał żwirownią ale wg. mnie jest to mocno krzywdząca opinia...
To bez wątpienia opinia osoby, która jej nie widziała, albo miała potężnego kaca
Piter_M napisał(a):My w tym roku byliśmy jeszcze kawałek dalej.
Piękne miejsce, cisza i spokój
Też tam byliśmy,... już w następnym odcinku wystąpi..
Piter_M napisał(a):Ja bym to miejsce podciągnął pod nazwę Prnjica, jak będziesz nazywał po swojemu to i 100 plaż nazbierasz
W tym rejonie plaże po kolei to Zrce, Katarelac, Prnjica, Čista, sv. Duh, Filino itd.
Może masz rację,... nie wiem Dla mnie Prnjica zaczyna się na prawo od ostatniego parkingu
..., a Katarelac ,nie mam pojęcia gdzie jest (oświeć proszę), może byliśmy, a nawet o tym nie wiemy
maslinka napisał(a):Cudna plaża! I jakie tłumy na niej!
Konrad, dzięki Twojej relacji coraz poważniej myślę o Pagu. Wychodzi na to, że ja tam nic nie widziałam Świetne kompendium o paškich plażach!
Miło mi niezmiernie
Maslinka wracaj na Pag