wiolek_lp napisał(a):
Myślę, że gdybyś wstawił zdjęcia widziane z przeciwnej strony plaży, to mało osób by się połapało
W ten sposób miałbym więcej od Beachrex
Bartek81 napisał(a):Myśmy przyjechali do Cro akurat dzień po finale...Chorwaci byli chyba zawiedzeni przegraną bo jakoś nie widać było entuzjazmu ze grali w finale...ja za bardzo tez nie dyskutowałem wiedząc jak grali nasi
ps. melduje że również śledzę relacje a PAG jest w kręgu zainteresowań
Nefer napisał(a):Całkiem ładna ta miejska plaża w Simuni. Zdecydowanie dla rodzin z mniejszymi dziećmi.
My plażowaliśmy parę razy w Simuni w innym miejscu. Na Twojej mapce byłoby to, gdzieś tak mniej więcej powyżej i lekko na prawo początku napisu Apartments Simuni 66 (tak mniej więcej nad literami ar w słowie Apartments).
Zaletą tego miejsca było to, że było tam zdecydowanie mniej ludzi niż w centrum miejscowości.
Habanero napisał(a):Dzięki
Możesz dopisać górę Sv. Vid, piękne zdjęcia wychodzą idąc na Beritnicę,
bardzo fotogeniczne są zatoczki Bosany i okolic, Paskie Vrata (opiszę jak tam dojść). Generalnie rzecz ujmując,
Pag to taki fotograficzny samograj Wszędzie zrobisz piękną pocztówkę
Habanero napisał(a):Zgadzam się z Tobą. Na stacjonarne wakacje z maluszkami, miejsce wymarzone.
Żwirek , naturalny cień, piękna woda, dużo miejsca, są bez wątpienia atutami tej plaży. Dodam jeszcze, że apartmany ukryte w zacienionych uliczkach, robiły bardzo dobre wrażenie. Najbardziej podobały mi się te na południowym brzegu zatoki z własnymi platformami i miejscami do plażowania.
Powrót do Nasze relacje z podróży