Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

50 euro za apartament. to dużo?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dworek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dworek » 11.08.2005 14:09

witam!
wybieram sie w pierwszej polowie wrzesnia do cro. dokladnie do mali losinj. na stronach tego miasta sa linki do 6 miejscowych agencij, i wszystkie w tym terminie za ap. dla 4 osob chca kolo 50 euro za dobe. wydaje mi sie to troszke za drogo. w zeszlym roku bylem na wybrzezu liguryjskim i za ap. z basenem placilem 35 euro za dobe tez na poczatku wrzesnia. tu basenu oczywiscie nie ma. zdaje sobie sprawe, ze niewielu z was zawitalo na te wyspe no ale blisko jest tez istria, wiec ceny moze sa podobne. stad pytanie taze do tych co w tym terminie byli na istrii. czy da sie wytargowac na 35 euro za dobe (40 tez przezyje) i czy jest tam jeszcze duzo wlochow i niemcow. jade kolo 5 wrzesnia na 10-14 dni.
bede wdzieczny za odpowiedzi.
pozdrawiam!!
beata118
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata118 » 11.08.2005 14:28

Nie znam tego miejsca ale uważam że 50EUR za apartament dla 4 osób to dużo. My płacimy ok 65 za 6 osób
Rataj
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rataj » 11.08.2005 14:41

dworek napisał(a):witam!
wybieram sie w pierwszej polowie wrzesnia do cro. dokladnie do mali losinj. na stronach tego miasta sa linki do 6 miejscowych agencij, i wszystkie w tym terminie za ap. dla 4 osob chca kolo 50 euro za dobe. wydaje mi sie to troszke za drogo. w zeszlym roku bylem na wybrzezu liguryjskim i za ap. z basenem placilem 35 euro za dobe tez na poczatku wrzesnia. tu basenu oczywiscie nie ma. zdaje sobie sprawe, ze niewielu z was zawitalo na te wyspe no ale blisko jest tez istria, wiec ceny moze sa podobne. stad pytanie taze do tych co w tym terminie byli na istrii. czy da sie wytargowac na 35 euro za dobe (40 tez przezyje) i czy jest tam jeszcze duzo wlochow i niemcow. jade kolo 5 wrzesnia na 10-14 dni.
bede wdzieczny za odpowiedzi.
pozdrawiam!!

Witam
Pytanko: czym dla Ciebie jest około 5 września. Ja wyjeżdżam 03.09 - W stadzie zawsze weselej.
dworek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dworek » 11.08.2005 14:51

nie chcemy jechac w sobote bo na drogach moze byc jeszcze tlok zwiazany ze zmiana wypoczywajacych. stad pomysl aby jechac na poczatku tygodnia. dlatego napisalem kolo 5 wrzesnia. chociaz 4 wrzesnia tez wchodzi w rachube.
Rataj
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rataj » 11.08.2005 15:00

dworek napisał(a):nie chcemy jechac w sobote bo na drogach moze byc jeszcze tlok zwiazany ze zmiana wypoczywajacych. stad pomysl aby jechac na poczatku tygodnia. dlatego napisalem kolo 5 wrzesnia. chociaz 4 wrzesnia tez wchodzi w rachube.

Rozumiem, ja niestety 16.09 muszę być w kraju - więc staruje najszybciej jak tylko się da. Pozatym planuje na Słowenii nocelg więc korkami się nie przejmuje bo i tak nie jadę na wyścigi.
dworek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dworek » 11.08.2005 15:03

ja mam do mali losinj 1100 km i 2 kierowcow. wiec jedziemy na raz bo odleglosc nie jest ogromna. i spore odcinki autostrada.
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 11.08.2005 15:25

Uważam że za drogo, ja będę płacił we wrześniu za apartament na 4 osoby- 2 pokoje 40 euro.
dworek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dworek » 11.08.2005 15:34

a w jakiej miejscowosci bedziesz?
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 11.08.2005 18:18

50 Eurasów za 4 osoby we wrześni to stanowczo za dużo.
We wrześniu jechałbym w ciemno, bez żadnych problemów coś się znajdzie.
Pozdrav 8)
tSzzSt
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tSzzSt » 11.08.2005 19:01

podług mnie we wrzesniu spokojnie można znalezc cos ( wytargować ) poniżej 10 euro per łep. Bedąc na początku września w ubiegłym roku płacilismy 25 euro za 3 osoby.

Pa :!:
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 11.08.2005 19:36

dworek napisał(a):a w jakiej miejscowosci bedziesz?
Mimice, niedaleko Omisia :lol:
dworek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dworek » 12.08.2005 08:40

tez mi sie wydaje to zdecydowanie za duzo. z tym, ze kazda z tych miejscowych agencji oferuje mase apart. czy nie jest tak, ze gdy wlasciciel podpisal umowe z agencja to nie moze wynajmowac bez jej posrednictwa? moze ktos z was rozmawial juz kiedys z wlascicielami jak to jest?
pozdrawiam!
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 12.08.2005 11:20

Namiar na apartament w Mali Losinj nam chyba w domu. Z Tomislavem prawdopodobnie można dogadac się telefonicznie pomijając agencje turystyczne.
Wyjazd we wrześniu więc na razie się nie pali - postaram się namiar umieścić na forum w poniedziałek - w weekend nie będę miał dostępu do netu.
Z tego co pamiętam to właścicielem apartamentu jest Tomislav Dużewić, budynek na ul. Malin w północnej części miasta .
Od razu uprzedzam, że najlepiej wziąść apartament na ostatnim pietrze.
Ceny obecnie Ci nie podam - pobyt załatwialiśmy przez centrum nurkowe z Wrocławia, ale przypuszczam, że we wrześniu powinieneś wytargować niższą.
dworek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dworek » 12.08.2005 11:44

byl bym bardzo wdzieczny za namiary. ogladajac mape mali losinj wlasnie myslalem o czesci malin. napisz mi prosze jeszcze czy sa w tej czesci miasta jakies przyzwoite plaze, miejsca do ponurkowania ze zwykla fajka. i najwazniejsze, czy polecilbys ktoras z baz nurkowych. to ma byc glowna atrakcja wyjazdu.
z gory dziekuje
pozdrawiam
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 12.08.2005 13:48

Trochę szczegółów masz na mojej stronie internetowej
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Na Mali Losinj byłem w roku dwa lata temu tj. 2003, ale nie sądzę aby wiele się tam zmieniło.
Tak na szybko - możliwości pływania masz dwie północna strona miasta - trzeba prześć przez drogęi dalej scieżki poprowadzą Cię na skaliste wybrzeże - dla mnie miodek - super do pływania w ABC. Dla ludzi z dziećmi raczej nie do przyjęcia - zejście do wody po kamieniach (półki skalne). na dnie też skałki, dużo życia pod wodą, szybko robi się głęboko chociaż dno opada łagodnie (nie to co w tym roku w Vrbniku :) )
Druga możliwośc to leniwe pływanie w zatoce Cikat - cywilizacja. O innych możliwościach nie napiszę, ponieważ kotrzystaliśmy tylko z tych dwóch miejsc z przewagą Cikatu - tam czekała na mnie moja "połówka" gdy wypuszczałem się na nury.
Właśnie w Cikacie masz kilka - jeśli dobrze pamiętam 3 centra nurkowe.
My korzystaliśmy z chorwackiego Diver Sport Center stojąc przodem do wylotu zatoki Cikat ostatnie centrum po prawej stronie.

Diver Sport Center - Mali Losinj, Uvala Cikat Mali, Losinj, Croatia Tel:(385) 51-232-800 Fax: (385) 51-232-800
tu link do zdjęcia z folderu reklamowego
tu troche informacji o nich
ja osobiście jako żelazny punkt programu nurkowego polecam wrak Tihany.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone