pirogirl napisał(a):Mysmy byli w plitwickich .krka i wielu miasteczkach,jedlismy czesto pizze i lody,wchodzilismy na wieze widokowe,wyslalismy duzo kartek,spalismy na kempingach.Mielismy 2500zl na 2 osoby i przywiezlismy jeszcze 500 z powrotem.
pirogirl napisał(a):2 tygodnie liczac podroz(dojazd)
pirogirl napisał(a):noclegi(bylo platnych 10 ,bo jeden przekimalismy na parkingu) kosztowaly nas 100 euro.Przyjelismy, ze nie zatrzymujemy sie na kempach co kosztuja wiecej niz 10 euro za 2 ooby za noc,wyjatkiem byl kemping korana kolo plitwickich i kemping w omiszu.dojazd kosztowal nas dokladnie 620 zl(jechalismy samochodem ze znajomymi i dzielilismy sie kosztami),jedzenie na pierwsze pare dni mielismy z polski,papierosy na prawie caly pobyt tez.Do plitvickich i krka mielismy taniej bo jestesmy studentami ,na mury Dubrovnika tez byla znizka dla stdentow i na prom na korczule tez.Ale fakt ze nie pilismy prawie wogole piwa ,tylko raz.Za to czesto pilismy pepsi i jedlismy lody,na pizzie bylismy z 5 razy.Wyslalismy 10 pocztowek i przywiezlizmy mala rakije i winko.Kupilam sobie ciuszek za 130 kun .Raz bylismy jeszcze w knajpce na owocach morza.to tyle.
atma napisał(a):Wyjaśnijcie mi, co złego w tym, że 3 osoby jedzą jednego kotleta. Ja nie wiem, co w tym złego, i w jaki sposób ma mnie to dotknąć. Jedyny problem jaki widzę, to fakt, że się nie najedzą te osobniki, ale to ich problem.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne