Robik Bytom napisał(a):Witajcie.Mam pytanie odnośnie wjazdu na wyspę Ciovo.
Jak wyglądają sprawy korków na moście,w których godzinach najlepiej wieżdżać i wyjeżdżać z wyspy.Dodam jeszcze że będziemy tam z początkiem sierpnia.
Robik Bytom napisał(a):Witajcie.Mam pytanie odnośnie wjazdu na wyspę Ciovo.
Jak wyglądają sprawy korków na moście,w których godzinach najlepiej wieżdżać i wyjeżdżać z wyspy.Dodam jeszcze że będziemy tam z początkiem sierpnia.
JacYamaha napisał(a):Robik Bytom napisał(a):Witajcie.Mam pytanie odnośnie wjazdu na wyspę Ciovo.
Ponieważ nie byłem na Ciovo to mogę śmiało odpowiedzieć na Twoje pytanie .
Korki są i będą dopóki nie będzie nowego mostu. Czasem zaczynają się zaraz po zjeździe z "8".
Pytasz kiedy najlepiej? W jakich godzinach?
Normalnie - przez cały dzień.
Ale nie demonizujmy - da się wytrzymać. Czasem więcej czasu zajmuje mi w moim rodzinnym mieście przejechanie 10 km...
edytka22 napisał(a):Dzięki za informację. Myślę że przeżyjemy jakoś tę "Gubałówkę" Zobaczymy jak będzie na miejscu, z dojazdem ewentualnie będziemy szukać pomocy u Vedrana, to chyba kontaktowy gość???... Jak wrócimy zdamy króciótką relację. Pozdrawiam!!!
Powrót do Nasze relacje z podróży