FUX napisał(a):Twój avatar jest doskonałym odzwierciedleniem Twojego stanu ducha i logiki.
Uderz w stół...
Jeżeli wygłaszasz opinię o osobie na postawie obrazka 60x75pixów, to pozostaje mi tylko współczuć.
FUX napisał(a):Jeżeli silnik jest kolizyjny, to nie ma prawa wał wykorbiony się obracać, gdyż tłoki zostaną zablokowane o zawory!
Ale pewny jesteś, tak?
Bo są co najmniej 3 przypadki, w których ta twoja czarna wizja się nie sprawdza, a rozrusznik kręci bez oporów...
FUX napisał(a):Z relacji kobiet wynika, że raczej nie poszedł rozrząd, tylko coś innego, a chcą
Nic nie umniejszając naszym szanownym Koleżankom - relacja jest dość chaotyczna, no ale jeżeli na odległość i na podstawie kilku słów jesteś w stanie zdiagnozować awarię to chylę czoła...
FUX napisał(a):Jeżeli silnik nie jest kolizyjny, to koszty są/będą mniejsze, gdyż odpada remont głowicy.
We frazesach to jesteś obłędny, całą resztę pozostawiam bez komentarza.
FUX napisał(a):Nie znasz się, nie wtrącaj tych 0,03pln
Na początek spróbuj zastosować to wobec siebie - ok?
FUX napisał(a):Zakładam, że nigdy rozebranego silnika nie widziałeś, skoro tak "kompetentnie" się wypowiadasz...
Zakładam, że zaczyna brakować ci siły argumentów, skoro pozwalasz sobie na wycieczki osobiste i uskutecznianie argumentów siły - masz prawo, ale świadczy to tylko o tobie, a świadczy marnie.
P.S. Zaspokająjąc twą ciekawość, widzałem sporo silników bez czapek, ba kilka z nich miało zerwany rorząd, a jeszcze kilka miało zerwany pasek i było kolizyjnych - jesteś ukontentowany?
Z mojej strony OT, bo dyskusja z tobą to kopanie się z koniem i niebezpieczne zbliżanie się do poziomu gleby.