kataryniarz napisał(a):Cudne widoki Garda kojarzy mi się głównie z mega anginą młodego minionego lata... cóż, za rok drugie podejście, może się odczaruje
Tego Ci zyczę, bo warto
kataryniarz napisał(a):Cudne widoki Garda kojarzy mi się głównie z mega anginą młodego minionego lata... cóż, za rok drugie podejście, może się odczaruje
piekara114 napisał(a):Właśnie z KRK do Bergamo były loty na dzień przed po 200 zł/os
elka21 napisał(a):tony montana napisał(a): linie lotnicze nie są głupie i daja ekstremalne ceny na bilety w weekend majowy
A jednak chyba są. Uważam, że jeśli te ceny za bilety mieli by ciut niższe, wtedy i pasażerów mieli by więcej i ruch w interesie był by większy
Beata W. napisał(a):To gdzie Wojtku wylądowałeś
tony montana napisał(a):Niestety raczej sam się nie domyślę, mówiłeś, że granica 1000 km od Ciebie, więc pewnie albo Italia albo Cro, no chyba że Francja?
Franz napisał(a):Beata W. napisał(a):To gdzie Wojtku wylądowałeś
Padło na Bałkany.tony montana napisał(a):Niestety raczej sam się nie domyślę, mówiłeś, że granica 1000 km od Ciebie, więc pewnie albo Italia albo Cro, no chyba że Francja?
Do Chorwacji mam jednak bliżej. Ale owszem - w każdą stronę na obu chorwackich granicach swoje odstałem.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Do Chorwacji mam jednak bliżej. Ale owszem - w każdą stronę na obu chorwackich granicach swoje odstałem.
Pozdrawiam,
Wojtek
kmichal napisał(a):... ładnie uchwycone ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):
Z tymi granicami to chyba zła wróżba na lato A jeszcze w lutym było pusto
piekara114 napisał(a):popraw ostatniego linka: brak / w ostatnim img i jedna spacja za dużo....
Ty to się w nocy plątasz i dziwisz się, że ludzi nie ma...
Beata W. napisał(a):No właśnie Tony, większość o tej porze jeszcze śpi . Ostatnio w Cro się zastanawiałam czy ze mną coś nie tak, że przed 7 ja już po kawie i się po mieście pałętam
Czekam na Sirmione bo bardzo mi się tam podobało No i te kaczki
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):popraw ostatniego linka: brak / w ostatnim img i jedna spacja za dużo....
Ty to się w nocy plątasz i dziwisz się, że ludzi nie ma...
Dzięki.
Jak to w nocy jak ZA PIEKNEGO DNIA JUŻBeata W. napisał(a):No właśnie Tony, większość o tej porze jeszcze śpi . Ostatnio w Cro się zastanawiałam czy ze mną coś nie tak, że przed 7 ja już po kawie i się po mieście pałętam
Czekam na Sirmione bo bardzo mi się tam podobało No i te kaczki
Szokda życia na spanie w takich okolicznościach!
Sirmione było.... puste
Byłem tam drugi raz, za pierwszym wszystko bylo takie .... nowe
tony montana napisał(a):Franz napisał(a):Do Chorwacji mam jednak bliżej. Ale owszem - w każdą stronę na obu chorwackich granicach swoje odstałem.
Velebit?