napisał(a) tony montana » 10.05.2017 13:41
walp napisał(a):Jednak niezależnie, czy będziemy rezydować w części południowej, czy północnej, warto wybrać się na wycieczkę dookoła jeziora.
Do dziś nie mogę odżałować, że nie starczyło czasu, aby wjechać do Tremosine i stanąć na "tarasach grozy".
Na pewno. My na taką wybraliśmy się w 2014 roku w lipcu, gdy było więcej czasu, teraz w planie były miasta "okołogardańskie"
Potter napisał(a):Oooo, obagi
.....
Torebki ładne, teraz daj dalej widoczki ...
.
OU BEGI
Spokojnie, spokojnie z tymi widoczkami
ruzica napisał(a):Naprawdę aż tyle zobaczyłeś w 4 dni
To chyba więcej niż my w 10
Zasiadam powspominać znajome kąty
Jak zwykle - wyjazd był bardzo intensywny
piekara114 napisał(a):Właśnie, byłeś Tony na tarasach grozy?
A torebeczki pasują do dzisiejszej pogody, raz niebiesko raz szaro...
Nie byłem w Pieve an wtedy, ani teraz, jakoś za daleko nam teraz tam było.... a wtedy - nie mogliśmy znaleźć i olaliśmy
Myślę, że w widoki z Monte Baldo, na którym byliśmy o wiele lepsze niż z Tarasow Grozy
Franz napisał(a):Gardę również rozważałem na ten długi weekend, ale w efekcie wylądowałem znacznie bardziej na południe.
Pozdrawiam,
Wojtek
Niestety raczej sam się nie domyślę, mówiłeś, że granica 1000 km od Ciebie, więc pewnie albo Italia albo Cro, no chyba że Francja?
Beata W. napisał(a):No tarasy grozy to zdecydowanie punkt obowiązkowy nad Gardą
My nie byliśmy, za dużo zakrętów tam
ajdadi napisał(a):Jakby nie patrzeć to w razie niepowodzenia w lidze Lechia problem będzie miała...
Cały czas
se pacze
Myślę, że jednak kosztem Jagi wejdą
W każdym razie życzyłbym sobie tego, Trójmiasto byłoby KRÓLEM
kmichal napisał(a):... ja się nie wypowiadam bo jeszcze mi nie przeszło - obraziłem się na naszych kopaczy ...
...
No, ale wg mnie Mistrza zdobędziecie