No dawaj ten balkon Giulietty
Ale piękna tu pogoda u Ciebie, eeeeeechhhhh, piękna słoneczna Italia ...
Miałam nie odwiedzać italiańskich stron ... ale właśnie nabyłam dwa bilety do Rzymu, więc chyba jednak zobaczę Italię w tym roku
mysza73 napisał(a):No dawaj ten balkon Giulietty
Miałam nie odwiedzać italiańskich stron ... ale właśnie nabyłam dwa bilety do Rzymu, więc chyba jednak zobaczę Italię w tym roku
No kiedy, kiedy ... po maturze przeciepiekara114 napisał(a):To bez Zuzi lecisz? No i kiedy?
No taka sytuacja ...Beata W. napisał(a):No ładne rzeczy
Beata W. napisał(a):Aga jeśli to nie tajemnica pochwal się szczegółami kiedy lecisz i skąd bilety kupowałaś Bo dostałam misję cioci jakieś bilety do Rzymu wyszukać A jakies same wysokie ceny widzę.
piekara114 napisał(a):Na tym zamku nie byliśmy, ale ten górny odwiedziliśmy, i to 2-krotnie...
Franz napisał(a):Do Werony, w której byłem tak dawno, ze mało co już pamiętam, również chętnie z Toba zajrzę.
Pozdrawiam,
Wojtek
Beata W. napisał(a):Ja też chętnie zobaczę Weronę u Ciebie bo widzę słonko Jak my byliśmy padało cały dzień
mysza73 napisał(a):No dawaj ten balkon Giulietty
Castel San Pietro i oglądasz Weronę z górytony montana napisał(a):Który górny masz na myśli?piekara114 napisał(a):Na tym zamku nie byliśmy, ale ten górny odwiedziliśmy, i to 2-krotnie...
Nie Ty jeden...tony montana napisał(a):Swoją drogę - ja raczej nie zobaczę Italii w tym roku
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Werona cd
... normalnie jakbym tam kiedyś był ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Swoją drogę - ja raczej nie zobaczę Italii w tym roku
Raczej nie mów raczej
A swoją drogą, Espania też zła nie jest
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Swoją drogę - ja raczej nie zobaczę Italii w tym roku
Raczej nie mów raczej
A swoją drogą, Espania też zła nie jest
Ja bym powiedziała nigdy nie mów nigdy