tony montana napisał(a):Bardzo ładne uzupełnienie, ale powiedz, kiedy piszesz relację z Italii? )
Na październik była planowana emisja, ale są jakieś problemy z formalnościami dotyczącymi praw autorskich.
walp napisał(a):tony montana napisał(a):Bardzo ładne uzupełnienie, ale powiedz, kiedy piszesz relację z Italii? )
Na październik była planowana emisja, ale są jakieś problemy z formalnościami dotyczącymi praw autorskich.
Mikeee napisał(a):Castello Estense z "działającą" fosą jest super
Wielka szkoda z tą remontowaną fasadą duomo. Jest świetna...
Ferrara ma klimat. No i tak fajnie, motoryzacyjnie się kojarzy nazwa...
pozdrawiam,
M
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):....a w środku zamku zabawa..
... fajnie jest tak trafić na miejscowe święto ... ...
Pozdrawiam.
marze_na napisał(a):Ferrara to dla mnie jak dotychczas jedno z największych pozytywnych zaskoczeń na włoskiej ziemi. Tak mało w sumie znana, a taka fajna
Zasłonięta la facciata della cattedrale to mega niefart. Chyba bym się popłakała .
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Trzeciego dnia nad Gardą jadę do pobliskiej Peschiery - parkuję na parkingu w samym centrum, co pewnie w ciągu dnia nie jest możliwe
Zalety porannego zwiedzania.
Pozdrawiam,
Wojtek
piekara114 napisał(a):Nowe torebki nabyły?
piekara114 napisał(a):To niektóre już 2 włoskie sztuki mają
kmichal napisał(a):... ale się rozpędziłeś ... ... ledwo trzymam się grupy zasadniczej ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... ale się rozpędziłeś ... ... ledwo trzymam się grupy zasadniczej ... ...
...a ja jak zawsze...czyli na końcu...
A mi chodziło o to, że przy poprzedniej podróży (chyba też w IT) o-bagi sobie panie kupiły... chyba, że coś mi się pomyliło....tony montana napisał(a):Nie, nie, w Modenie to właśnie kupiły te WŁAŚCIWE jedyne, po kilku sklepach zwiedzonych ANALIZ i CMOKANIA....piekara114 napisał(a):To niektóre już 2 włoskie sztuki mają
Trwało to 1h20 minut.... pół Modeny w deszczu przeszedłem, deszcz zaczał padać, przestał, znowu zaczął....
No ale trzy torebki były składane....