Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
To ja powiem tak ... koronki nie u .... plotę, bo oszczędzam siły na lipiec. Teraz coś tam mało absorbującego tworzę, więc mogę w spokojnie czytać Twoje szyfry. Ale jakbyś się już tak bardzo prosił to coś tam poburczeć też mogę.
renatalato napisał(a):takich fochów, to więcej nie strzelaj
Witam... Jak to mawia moja żona "mowa srebrem, milczenie złotem, ale foch to foch"
anakin napisał(a):Ty Marek to jak widzę strasznie szarmancki jesteś.....
Tu był filmik z ładnym chłopcem, spiewajacym piękny utwór
Oczywiście, żem szarmancki. Matka wychowała. Się mi taki dzolk przypomnial
Tańczy Jasiu z Malgosia: - Jasiu! Jak Ty dobrze tanczysz! - A tak sobie popierdalam. - Jasiu! Jak Ty klniesz! - No i ch.j, ale jak tańczę.
Z racji bycia szarmanckim, kurturalnym i w ogóle, wykropkowalem "u" z brzydkiego wyrazu hoi. Ten link to mogłeś sobie darować. Jadłem właśnie, jakezem go zaczął oglądać . Fuj.
Bea.ta napisał(a):
MRK napisał(a):No wiesz... Ze mną się nie przytulisz?
no to z Tobą? czy z Mrocznym Rycerzem - bo muszę się zdecydować
E eeeeee.... Z Mrocznym Mną
Paulka napisał(a): Ale jakbyś się już tak bardzo prosił to coś tam poburczeć też mogę.
Burcz!
Roxi napisał(a):4 strony relacji i żadnego Cro- zdjęcia
Janusz Bajcer napisał(a):Czyli Ci z pierwszych rzędów widzą to samo co z czwartego A więc pośpiech nie był potrzebny
Hola Hola... Ja przepraszam bardzo, ale... Jest jedno! Z ładnym widoczkiem.
-Katka- napisał(a):To i ja bez pośpiechu dołączam W sumie to myślałam ze juz zagadka rozwiązana bo mnie się nie chce No nic , poczekam
Czekajcie, a będzie Wam dane .
Nie no... Dzisiaj szarpniemy tematem. Część liczb się "rozwiaze" i pewno wszyscy sobie pójdą. Chlip... . Zostaną tylko Ci prawdziwi forumowi przyjaciele... Znaczy będę sam... Alone in the dark... With...
Ciężko wrócić do pracy po urlopie. Jakoś psychika sobie nie może z tym poradzić
MRK napisał(a):Tańczy Jasiu z Malgosia: - Jasiu! Jak Ty dobrze tanczysz! - A tak sobie popierdalam. - Jasiu! Jak Ty klniesz! - No i ch.j, ale jak tańczę.
dobrze, że mineralną (tylko) właśnie piłam styknie wytrzeć
MRK napisał(a):E eeeeee.... Z Mrocznym Mną
tak .... czułam
MRK napisał(a):Nie no... Dzisiaj szarpniemy tematem. Część liczb się "rozwiaze" i pewno wszyscy sobie pójdą. Chlip... . Zostaną tylko Ci prawdziwi forumowi przyjaciele... Znaczy będę sam... Alone in the dark... With...
A wolisz ilość???czy jakość?? Zapowiedz jakieś igrzyska, krew, łby odpadające ... to Ci się publiki najdzie dużo więcej
anakin napisał(a):Ale to nie dlatego, że widzę jakieś podobieństwo... Bardziej bym Cię już tak widział...
Candlemass KVLT
Gdybym wyglądał tak, jak wspomniany Ivan, to tłukłbym wszystkie lustra, które znajdowałyby się w moim zasięgu. No ja Cię proszę... Hał kud ju??! A to drugie view na mnie, to już bardziej bardziej.... Kultowa kapela, jakby nie patrzeć.
CROberto napisał(a): Wiesz co Marek......Dzień Ojca się zbliża - poproś familię żeby najpierw na turbo depilator się zrzucili
Nie będę się męczył by odgadnąć sens tytułu Twojej relacji, bo... ogólnie zmęczony jestem Zachęciło mnie pierwsze (i na razie jedyne) zdjęcie. Czekam więc na następne no i ogólnie... co się wydarzy. To dawaj wreszcie a nie usypiaj nas balladami
greenrs napisał(a):Nie będę się męczył by odgadnąć sens tytułu Twojej relacji, bo... ogólnie zmęczony jestem Zachęciło mnie pierwsze (i na razie jedyne) zdjęcie. Czekam więc na następne no i ogólnie... co się wydarzy. To dawaj wreszcie a nie usypiaj nas balladami