Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

3 x (2+1)... 33... 287... 22... 2738,5

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 29.06.2015 18:03

MRK napisał(a):Kompletnie nie rozumiem, dlaczego nie ma żadnego miejsca koło mostu, gdzie można spokojnie robić fotki. Na Pagu nie był z tym problemu, tutaj już jest.

Jak najbardziej można spokojnie sobie zaparkować, pooglądać a nawet wejść na niego co też swego czasu zrobiłem.. :)

https://www.google.pl/maps/@45.249696,1 ... 6656?hl=pl

Tyle, że to miejsce jest od strony lądu, a nie wyspy.
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 30.06.2015 18:00

Patrzę, ktoś w tytule średnie zużycie na trasie chyba liczy 8O

Ale widzę 3 znajome literki (te z alfabetu), no to myślę, że to chyba nie takie proste.
To będą bardziej skomplikowane obliczenia.

Nadganiam

:papa:
Desperados76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Desperados76 » 03.07.2015 12:51

Relacja utknęła na amen. Chyba nigdy nie dowiemy się co w sumie zawiera tajemniczy tytuł. Szkoda.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 03.07.2015 15:48

Spokojnie.... Od zeszłej soboty obchodze roczek mego dziedzica. Kończę w niedzielę wieczorem, więc po weekendzie relacja ruszy :D.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.07.2015 15:50

MRK napisał(a):Spokojnie.... Od zeszłej soboty obchodze roczek mego dziedzica. Kończę w niedzielę wieczorem, więc po weekendzie relacja ruszy :D.

Na bogato jak widzę. :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 03.07.2015 15:51

MRK napisał(a):Spokojnie.... Od zeszłej soboty obchodze roczek mego dziedzica. Kończę w niedzielę wieczorem, więc po weekendzie relacja ruszy :D.

Wszystkiego najlepszego :) i dla dziedzica, ze z Wami wytrzymał już rok i dla Was, że jeszcze Was to bawi :) i powodzenia przez kolejne radosne i coraz radośniejsze lata :smo: cmok dla dziecka :wink: :)
krasiu666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krasiu666 » 03.07.2015 16:00

Wiem coś o tym. Ja wczoraj świętowałem pierwsze urodziny mojego synka i dzisiaj mam problemy z czytaniem poza tym oddycham chyba tylko na "jedno płuco "
Korzystając z okazji to najlepsze życzenia dla nowego Cromaniaka. Pozdrawiam
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 03.07.2015 16:06

anakin napisał(a):

A kto bogatemu itd :mrgreen:. Jego dwa latka będę obchodził dwa tygodnie :mrgreen:.

Bea.ta napisał(a):

Wszystkiego najlepszego :) i dla dziedzica, ze z Wami wytrzymał już rok i dla Was, że jeszcze Was to bawi :) i powodzenia przez kolejne radosne i coraz radośniejsze lata :smo: cmok dla dziecka :wink: :)

Podziękował Ci bardzo. Przekażę dziedzicowi :mrgreen:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 03.07.2015 16:18

krasiu666 napisał(a):

Wiem coś o tym. Ja wczoraj świętowałem pierwsze urodziny mojego synka i dzisiaj mam problemy z czytaniem poza tym oddycham chyba tylko na "jedno płuco "
Korzystając z okazji to najlepsze życzenia dla nowego Cromaniaka. Pozdrawiam

Nowy cromaniak dziekuje.
W poniedziałek szefostwo dostało smsa, że się spoznie do pracy. W nadchodzacy poniedziałek mam urlop. Tyle napiszę :mrgreen:

Tydzień temu było...

..a jutro...

:twisted: :mrgreen:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 03.07.2015 17:06

MRK napisał(a):
anakin napisał(a):

A kto bogatemu itd :mrgreen:. Jego dwa latka będę obchodził dwa tygodnie :mrgreen:.

Aż boję się zapytać jak będziesz obchodził 18 kę. :D
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 03.07.2015 17:38

gusia-s napisał(a):Aż boję się zapytać jak będziesz obchodził 18 kę. :D

A ja się boję o tym pomyśleć. Z drugiej strony, będę już w takim wieku, że i 18 godzin nie wytrzymam :D
Jozzy22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jozzy22 » 03.07.2015 17:54

MRK napisał(a):

A ja się boję o tym pomyśleć. Z drugiej strony, będę już w takim wieku, że i 18 godzin nie wytrzymam :D

a więc trenuj bo trening czyni mistrza :D
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 04.07.2015 21:56

MRK napisał(a):

Nie jest tak źle :mrgreen: :mrgreen:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 06.07.2015 09:40

Impra na miarę Royal Baby.

To po której niedzieli?

:oczko_usmiech:

Gratki.

I pomacham :papa:
ruzica
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruzica » 12.07.2015 21:55

MRK, Ty jeszcze kaca leczysz :?: :roll:

MRK napisał(a):
Do 11 mooooze skończę... o ile w ogóle skończę, bo wcześniejszych relacji w sumie nie konczylem :-). Ale tam słaby doping był, słabe gibanie :-).

Pamiętaj, że prawdziwego mężczyznę poznaję się po tym jak kończy :!: :twisted: :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

3 x (2+1)... 33... 287... 22... 2738,5 - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone