Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

3 x (2+1)... 33... 287... 22... 2738,5

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 24.06.2015 18:55

No i jak??? :)

o, udało się ;)
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 24.06.2015 18:57

MRK napisał(a):

labusm napisał(a):Późno, bo późno ale siadam do oglądania, bo N.V zaliczyłem dwa razy już a tu takie klimaty...

Tak Ci się tam podoba, że aze dwa razy? :?

N.V. to mój pierwszy raz z Chorwacją, potem któryś z kolei i uważam, że to jedna z lepszych lokalizacji w Cro
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.06.2015 19:56

Wklejasz już te (wątpliwej jakości oczywiście :roll: ) zdjęcia czy dalej mamy przeć ku zajebistości? :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 24.06.2015 20:06

anakin napisał(a):Wklejasz już te (wątpliwej jakości oczywiście :roll: ) zdjęcia czy dalej mamy przeć ku zajebistości? :mrgreen:

Myślę, że można by przeć ku bardziej ... cromaniakowatości :)
artwro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) artwro » 24.06.2015 20:21

Dawaj, dawaj, bo wszyscy czekają, a niektórzy nie zdążą popaczeć, bo wyjeżdżają... do Cro
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 25.06.2015 00:01

Jozzy22 napisał(a):To i ja Cię i się wspomogę. Nadrobiłem teraz będę na bieżąco

Malyna:).

Vjetar napisał(a):
A stronka ani drgnie, więc coby się "podciągnąć" w
MRK napisał(a):swojej zajebistosci w byciu Cromaniakiem
a to ważna rzecz to robię :arrow: wyślij.

:oczko_usmiech:

anakin napisał(a):Wklejasz już te (wątpliwej jakości oczywiście :roll: ) zdjęcia czy dalej mamy przeć ku zajebistości? :mrgreen:

Mało Wam? Co za pazerność zajebistości!!:)
Bez tytułu.png

1.png

ruzica napisał(a):To ja też wspomogę zajebistość Twoją oraz swoją przy okazji :)

Dużo pracy jeszcze przed Tobą;).

Bea.ta napisał(a):o, udało się ;)

No na kogo, jak na kogo, ale na Ciebie, to zawsze można liczyć :mrgreen: , choć duży w tym udział greenrsa:).

labusm napisał(a):N.V. to mój pierwszy raz z Chorwacją, potem któryś z kolei i uważam, że to jedna z lepszych lokalizacji w Cro

Lokalizacja może i niezła, jeśli chodzi o tę część Cro, aczkolwiek gdybym się wybierał raz jeszcze w te rejony, to za punkt stacjonarny wybrałbym chyba Crikvenicę. Większe możliwości łażenia bez celu, ciekawsza marina (w NV raczej brak) itd. Tragedii nie było, ale jakoś każde odwiedzane miasto robiło większe wrażenie.

Bea.ta napisał(a):Myślę, że można by przeć ku bardziej ... cromaniakowatości :)

Chyba użyłbym sformułowania "zajebistość cromaniacka":).

artwro napisał(a):Dawaj, dawaj, bo wszyscy czekają, a niektórzy nie zdążą popaczeć, bo wyjeżdżają... do Cro

To se popaczą, jak se wrócą :mrgreen: .....zara cosik wciepna...
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 25.06.2015 00:30

6.b.

Vrbnik... otóż to. Z racji bycia poniekąd kaowcem, wybrałem, że pojedziemy do tej własnie miejscowości. Czemu? Nie wiem. Jakoś nic innego, podobnie jak Vrbnik, nie zachęcało, więc można powiedzieć, że był to wybór losowy.

Wyjechaliśmy z Baśki przed drugimi M&M&M's. Mieli jeszcze w Baśce różne potrzeby, że tak napiszę. Po prawdzie mówiąc, kolega M miał jeszcze bardzo silną ochotę na bieg do miejsca, gdzie król chadza piechotą, na dłuższe posiedzenie. Oczywiście, wcześniej wspomnianą konobę nadal polecamy :mrgreen: .Nasz berbeć trochę marudził, a zawsze w momencie odpalenia silnika, marudzenie znika (rym prima sort), to stwierdziliśmy, że podgonią Nas.

Zawsze jak jadę do nowego miejsca, to wrzucam w gps "centrum" i wjeżdżam, ile się da w to centrum. W przypadku Vrbnika zrobiłem podobnie. W miejscu, w którym Hołek powiedział, że to tu, nie było miejsc, ale był drogowskaz na plażę. Ochota na kąpiel była, więc skierowaliśmy się w tym właśnie kierunku. Nahle!!!

DSC_0392.jpg

A za mną kolejny samochód :evil: . Część ludzi stąd wie, że nie tak dawno zmieniłem samochód. Widząc to, obleciał mnie zimny pot. Zajebiście - pomyślała moja zajebistość. No i pytanko, które spowoduje zapewne gibnięcie na kolejną stronę tej relacji: dałem radę, czy nie?

Tuż za tą Bramą Khazad-Dum, mieści się takie maleństwo...

DSC_0422.jpg

...a odbijając przy nim w prawo, dociera się na parking przy plaży...

DSC_0428.jpg

... ciekawej plaży...

DSC_0398.jpg

DSC_0399.jpg

DSC_0400.jpg

DSC_0404.jpg

...
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 25.06.2015 00:52

Pozostałe "emki" do Nas dołączyli, jednakże jakimś sposobem, gps pokierował ich na drugą stronę plaży. W sumie wpadli powiedzieć, że ich M nie daje rady i znikają. No oki. Nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma, My wręcz przeciwnie, byliśmy tam z wielką przyjemnością... Bezduszni są. Zero zachwytu okolicznościami przyrody.

Co tam jeszcze....

DSC_0404.jpg

DSC_0406.jpg

DSC_0423.jpg

DSC_0424.jpg

Dobra... stwierdziliśmy, że może zobaczymy bliżej tę osadę. W oddali była jakaś wieżyczka, więc stwierdziliśmy, ze tam musi jest centrum

DSC_0425.jpg

Podeszliśmy pod wyżej widoczny kościołek. Zerknęliśmy jeszcze do mieszczącego się obok ogrodu/zagajnika/kupki traw i drzew...

DSC_0426.jpg

...i stwierdziliśmy, że za późno na taki spacer, bo jednak ta wieżyczka jest trochę za daleko. Podjedziemy samochodem....a o tym będzie na kolejnej stronie i przy numerku 6.c.:)
Jozzy22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jozzy22 » 25.06.2015 06:16

Dobrze,że piszesz nocami bo przynajmniej mam co poczytać przed snem :lol:
Jedziesz dalej z tym koksem i nie zwalniaj jak Cię proszę
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.06.2015 06:24

Przy porannej kawie zaliczony kolejny odcinek :)
Do Crolandii wyjazd za 2 dni,więc się nakręcam od rana do wieczora...
Czekam na cdn :hut:
Ostatnio edytowano 25.06.2015 08:09 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.06.2015 07:30

MRK napisał(a):No na kogo, jak na kogo, ale na Ciebie, to zawsze można liczyć :mrgreen: , choć duży w tym udział greenrsa:).

Jakby on był pierwszy na tej stronie to bym się zgodziła :)

MRK napisał(a):Chyba użyłbym sformułowania "zajebistość cromaniacka":).

Brakowało mi w tym odpowiedniej ilości sarkazmu :sm:

Fajne mieliście te wakacje mimo, że sterowane przez dzieciaki :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.06.2015 07:38

MRK napisał(a):Mało Wam? Co za pazerność zajebistości!!:)

No wiesz, brakuje mi jeszcze trochę ...do tostera. :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.06.2015 08:03

A w tym Vrbniku to jest jeszcze jakaś inna plaża?
Bo jakoś sobie nie wyobrażam, żeby wszyscy wpakowali się na tą jedną. :roll:
A innych nikt w relacjach nie pokazuje... :?
Ustronianka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ustronianka » 25.06.2015 08:48

Dobra no dobraaaa dołożę cosik z mojej strony do twej zajebistości, bo czytam Cie odkąd zaległam w szpitalnych murach:(
Ale jestem już w domowych murach i czytam dalej sukcesywnie po każdym twoim wpisie :)
i czekam na kolejną porcję do poczytania :)
Ale skończysz przed 11 lipca? :P bo 12 my ruszamy do Cro :mrgreen:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.06.2015 10:56

anakin napisał(a):A w tym Vrbniku to jest jeszcze jakaś inna plaża?
Bo jakoś sobie nie wyobrażam, żeby wszyscy wpakowali się na tą jedną. :roll:
A innych nikt w relacjach nie pokazuje... :?

Jest jeszcze tu coś małego.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

3 x (2+1)... 33... 287... 22... 2738,5 - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone