Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

3 x (2+1)... 33... 287... 22... 2738,5

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 21.06.2015 06:07

MRK napisał(a):.... co to za "badyl".

A to jest Passiflora (męczennica) :D

Fajny krzaczek :papa:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 21.06.2015 06:31

MRK napisał(a):Diabeł ubiera się u... kumpli z innych kapel i znajomych prowadzących distro :-). Wiesz jak jest... Od rana do wieczora w ancugu, to koszuli mam dosc:-).

Szczerze??? Nie wyobrażam sobie Ciebie w ancugu .... pokaż zdjęcie :)

MRK napisał(a):Muzyka nie jest bolesna, ale piękna.

wiesz ... sama jestem wrażliwa i delikatna, to czasem muzyka mnie poboli :roll:

MRK napisał(a):Co to rurki? To samo, co dawno temu "gumy"? Jeśli tak, to ok. Na nogi białe "adidasy", do tego jeansowa katana z naszywkami, tudzież tzw szmata, czyli ramoneska i będzie wyglądał, jak tatuś 20 lat temu.... :-). Coś ala...

Kurde byłam pewna, że glany nosiłeś a nie białe "adidasy" :roll:
Pisząc rurki miałam na myśli ... dzisiejszych ładnie ubranych chłopczyków ;)

romuald22 napisał(a):
MRK napisał(a):
Ijeeeee.... w dodatku problemy z cytowaniem :mrgreen: :mrgreen: Dobrze się dzieje na Żywiecczyźnie:).
ps... się połapał:)

Masz jakieś konszchaty bo już wydaje mi się, że to dzisiaj słyszałem.

Nie rozmawiałam z Markiem na ten temat :) ale już zdążyłam zauważyć, że Marek wie więcej - szczegóły zostawię dla siebie ;)

MRK napisał(a):Ancug - bo tak powinno być poprawnie (kwestia wina :mrgreen: ), to garnitur po ślońsku. Muszę się szybko poprawić, bo wpadnie dids i bedzie po mnie ryczoł.

Tylko, żeby się nikomu nie skojarzyło, że to prawie to samo co cug :)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 21.06.2015 08:11

Sylwetka... napisał(a):
MRK napisał(a):.... co to za "badyl".

A to jest Passiflora (męczennica) :D

Fajny krzaczek :papa:

O! Dziękuję. Nawet nazwę znałem. Ja jestem totalny beton, jeśli chodzi o wszelkie roślinki...A "fajny krzaczek", to mi się z innym krzaczkiem kojarzy:-).

Bea.ta napisał(a):
MRK napisał(a):Diabeł ubiera się u... kumpli z innych kapel i znajomych prowadzących distro :-). Wiesz jak jest... Od rana do wieczora w ancugu, to koszuli mam dosc:-).

Szczerze??? Nie wyobrażam sobie Ciebie w ancugu .... pokaż zdjęcie :)

A proszę Cię bardzo... Kilka lat temu...

Obrazek

:mrgreen:

Bea.ta napisał(a):
MRK napisał(a):Co to rurki? To samo, co dawno temu "gumy"? Jeśli tak, to ok. Na nogi białe "adidasy", do tego jeansowa katana z naszywkami, tudzież tzw szmata, czyli ramoneska i będzie wyglądał, jak tatuś 20 lat temu.... :-). Coś ala...

Kurde byłam pewna, że glany nosiłeś a nie białe "adidasy" :roll:
Pisząc rurki miałam na myśli ... dzisiejszych ładnie ubranych chłopczyków ;)

No to dobrze myslalas. Przy niższych temperaturach, bojówki na dupe i glany na nogi. Nie mozebnym jest, aby było inaczej :mrgreen:. Niektórzy glany nosili cały rok, ale... Sytuacja z życia... Młodzieżowy wypad do Łeby... Sama "zła młodzież"... Kilku kolegów ortodoksyjnych punkow... Plus 30 na zewnątrz... Kilka dni w glanach... Jak w pewnym momencie ściągnęli je na plaży, to.... YACH! Widok stóp.. Zostawię opis dla siebie :-).

A dzisiejsi ładnie ubrani chłopcy... Wiem, o czym piszesz... Myślę, że uda mi się nie dopuścić do tego, aby mój M tak wyglądał :D.

Bea.ta napisał(a):
romuald22 napisał(a):
MRK napisał(a):
Ijeeeee.... w dodatku problemy z cytowaniem :mrgreen: :mrgreen: Dobrze się dzieje na Żywiecczyźnie:).
ps... się połapał:)

Masz jakieś konszchaty bo już wydaje mi się, że to dzisiaj słyszałem.

Nie rozmawiałam z Markiem na ten temat :) ale już zdążyłam zauważyć, że Marek wie więcej - szczegóły zostawię dla siebie ;)

Ej... Bo ja nic nie rozumiem....

Bea.ta napisał(a):
MRK napisał(a):Ancug - bo tak powinno być poprawnie (kwestia wina :mrgreen: ), to garnitur po ślońsku. Muszę się szybko poprawić, bo wpadnie dids i bedzie po mnie ryczoł.

Tylko, żeby się nikomu nie skojarzyło, że to prawie to samo co cug :)

No przecież prawie to samo, tylko ze ancug to pośpieszny :mrgreen:

Padlem wczoraj... Jak ja się poświęcam dla tej nudnej relacyji... :D
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 21.06.2015 08:43

...ciąg dalszy....

Wiadomym jest, że ze względów wózkowych, wszelkie zwiedzania jest troszkę ograniczone, a jak do tego dojdzie jeszcze lejący się z nieba żar, to już całkowicie zmienia postać rzeczy. Do żadnych wycieczek się nie przygotowywaliśmy. Łypnięcie ślepiem do przewodnika, albo i nie, i w drogę. Stąd też, w relacji tej, nie znajdą się jakieś cuda, bo po prostu lądowaliśmy w centrum i łaziliśmy w sumie bez celu. Nam to pasowało. Jak pisałem...nudy:).

A Rijeka...miasto jak miasto. Szału nie było. Część ładniejsza, część brzydsza. Część przemysłowa, część zabytkowa. Na pewno ciekawie położona, w sensie różnic terenu. Na pewno miasto z bogatą historią. Największy port w Cro. No cóż... opisywanie historii, ciekawostek itd zostawiam lepszym w tej dziedzinie.
Nie udało Nam dotrzeć do twierdzy Trsat. Zapewne stamtąd byłby ciekawy widok.

DSC_0275.jpg
Sobie stały takie streetgasmowe samochody przy porcie.

DSC_0277.jpg

DSC_0278.jpg

DSC_0281.jpg

DSC_0288.jpg

Czas wracać...
DSC_0298.jpg
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 21.06.2015 11:03

No bo tyż żech miarkowoł co to je tyn ancuk, jeśli to kwestia wypitego wina to zostało Ci wybaczone :oczko_usmiech: :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 21.06.2015 12:57

MRK napisał(a):A proszę Cię bardzo... Kilka lat temu...

hm.... wolę Cię teraz :roll: :)

MRK napisał(a):No to dobrze myslalas. Przy niższych temperaturach, bojówki na dupe i glany na nogi. Nie mozebnym jest, aby było inaczej :mrgreen:.
uffff :)

MRK napisał(a):A dzisiejsi ładnie ubrani chłopcy... Wiem, o czym piszesz... Myślę, że uda mi się nie dopuścić do tego, aby mój M tak wyglądał :D.

jakoś Ci się nie dziwię :) też mi kamień z serca spadł jak najstarszy wskoczył w bojówki i glany :) a najmłodsza ... zapytała ... czy są takie w jej rozmiarze :) 8 lat miała wtedy :)

MRK napisał(a):Ej... Bo ja nic nie rozumiem....

ja też zaczynam wierzyć w siły nadprzyrodzone ;)

Wcale nie taka nudna ta relacja :)
Taka spokojna ... wózkowa :)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 22.06.2015 20:18

dids76 napisał(a):

No bo tyż żech miarkowoł co to je tyn ancuk, jeśli to kwestia wypitego wina to zostało Ci wybaczone :oczko_usmiech: :mrgreen:

Uffff.... :-).

Bea.ta napisał(a):
MRK napisał(a):A proszę Cię bardzo... Kilka lat temu...

hm.... wolę Cię teraz :roll: :)

Hm..... :D

Bea.ta napisał(a):
MRK napisał(a):A dzisiejsi ładnie ubrani chłopcy... Wiem, o czym piszesz... Myślę, że uda mi się nie dopuścić do tego, aby mój M tak wyglądał :D.

jakoś Ci się nie dziwię :) też mi kamień z serca spadł jak najstarszy wskoczył w bojówki i glany :) a najmłodsza ... zapytała ... czy są takie w jej rozmiarze :) 8 lat miała wtedy :)

Kto za młodu nie był punkiem, ten na starość będzie świnia :mrgreen:.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 22.06.2015 20:21

MRK napisał(a):Hm..... :D

no weź przestań .... na różowo :roll:

MRK napisał(a):Kto za młodu nie był punkiem, ten na starość będzie świnia :mrgreen:.

od kiedy jest starość?? :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.06.2015 20:30

MRK napisał(a):Kto za młodu nie był punkiem, ten na starość będzie świnia :mrgreen:.

A jak tego słuchałem:

to nie będę???
Powiedz, że nie będę........ :cry: :?

Bo niestety włosów pod cukier czy Loton nie było nigdy....... :lool:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 22.06.2015 21:20

Bea.ta napisał(a):

od kiedy jest starość?? :)

Od kiedy przestajesz być punkiem...mentalnie :wink:

Na post powyżej, odpowiem za "troszkę":).
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 23.06.2015 01:13

anakin napisał(a):

A jak tego słuchałem:

to nie będę???
Powiedz, że nie będę........ :cry: :?

Bo niestety włosów pod cukier czy Loton nie było nigdy....... :lool:

Kwestia włosów identyczna, ale dzisiaj. Wtedy jednak sytuacja była inna:).
No to słuchaliśmy tego samego, przy czym... KSU było nawet na LP3, więc to taki bardziej komercyjne granie... Jak słuchałeś jeszcze tego, to sam sobie odpowiedz:).

...i nowsze...

I jak z odpowiedzią?:)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 23.06.2015 07:05

MRK napisał(a):I jak z odpowiedzią?:)

Kurde.......Defloracji trochę. :?
Czyli jednak będę musiał nad sobą pracować (na starość). :cry: :mrgreen:
nowy100
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowy100 » 23.06.2015 07:12

uuu, moje klimaty się odezwały ;) Dorzuć jeszcze : Profanacja, Psy Wojny, ZIelone Żabki, i Farben Lehre ;). A przez Irokeza dzisiaj włosków mało ;). Czytam dalej.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 23.06.2015 07:34

anakin napisał(a):
MRK napisał(a):I jak z odpowiedzią?:)

Kurde.......Defloracji trochę. :?
Czyli jednak będę musiał nad sobą pracować (na starość). :cry: :mrgreen:

Zacznij juz dzisiaj :mrgreen:. Kto wie, jak długa droga Cię czeka:-).

nowy100 napisał(a):uuu, moje klimaty się odezwały ;) Dorzuć jeszcze : Profanacja, Psy Wojny, ZIelone Żabki, i Farben Lehre ;). A przez Irokeza dzisiaj włosków mało ;). Czytam dalej.

Jeszcze trochę kapel dałoby radę dorzucić. Po pewnym czasie, było mi mało i poszedłem szukać większej ekstremy, choć do tej pory dobrego punka posłucham, jak chociażby to. Świetne teksty, świetna muzyka... Kręci się bardzo często w domu.

MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 23.06.2015 23:48

Gibnie mię ktoś ta strona, bo foty czekajo? W trosce o szybkość Waszych przeglądarek, gibnięcie jest wskazane:).
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

3 x (2+1)... 33... 287... 22... 2738,5 - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone