MRK napisał(a):.... co to za "badyl".
A to jest Passiflora (męczennica)
Fajny krzaczek
MRK napisał(a):.... co to za "badyl".
MRK napisał(a):Diabeł ubiera się u... kumpli z innych kapel i znajomych prowadzących distro . Wiesz jak jest... Od rana do wieczora w ancugu, to koszuli mam dosc:-).
MRK napisał(a):Muzyka nie jest bolesna, ale piękna.
MRK napisał(a):Co to rurki? To samo, co dawno temu "gumy"? Jeśli tak, to ok. Na nogi białe "adidasy", do tego jeansowa katana z naszywkami, tudzież tzw szmata, czyli ramoneska i będzie wyglądał, jak tatuś 20 lat temu.... . Coś ala...
romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):
Ijeeeee.... w dodatku problemy z cytowaniem Dobrze się dzieje na Żywiecczyźnie:).
ps... się połapał:)
Masz jakieś konszchaty bo już wydaje mi się, że to dzisiaj słyszałem.
MRK napisał(a):Ancug - bo tak powinno być poprawnie (kwestia wina ), to garnitur po ślońsku. Muszę się szybko poprawić, bo wpadnie dids i bedzie po mnie ryczoł.
Sylwetka... napisał(a):MRK napisał(a):.... co to za "badyl".
A to jest Passiflora (męczennica)
Fajny krzaczek
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):Diabeł ubiera się u... kumpli z innych kapel i znajomych prowadzących distro . Wiesz jak jest... Od rana do wieczora w ancugu, to koszuli mam dosc:-).
Szczerze??? Nie wyobrażam sobie Ciebie w ancugu .... pokaż zdjęcie
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):Co to rurki? To samo, co dawno temu "gumy"? Jeśli tak, to ok. Na nogi białe "adidasy", do tego jeansowa katana z naszywkami, tudzież tzw szmata, czyli ramoneska i będzie wyglądał, jak tatuś 20 lat temu.... . Coś ala...
Kurde byłam pewna, że glany nosiłeś a nie białe "adidasy"
Pisząc rurki miałam na myśli ... dzisiejszych ładnie ubranych chłopczyków
Bea.ta napisał(a):romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):
Ijeeeee.... w dodatku problemy z cytowaniem Dobrze się dzieje na Żywiecczyźnie:).
ps... się połapał:)
Masz jakieś konszchaty bo już wydaje mi się, że to dzisiaj słyszałem.
Nie rozmawiałam z Markiem na ten temat ale już zdążyłam zauważyć, że Marek wie więcej - szczegóły zostawię dla siebie
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):Ancug - bo tak powinno być poprawnie (kwestia wina ), to garnitur po ślońsku. Muszę się szybko poprawić, bo wpadnie dids i bedzie po mnie ryczoł.
Tylko, żeby się nikomu nie skojarzyło, że to prawie to samo co cug
MRK napisał(a):Ancug - bo tak powinno być poprawnie (kwestia wina ), to garnitur po ślońsku. Muszę się szybko poprawić, bo wpadnie dids i bedzie po mnie ryczoł.
MRK napisał(a):A proszę Cię bardzo... Kilka lat temu...
uffffMRK napisał(a):No to dobrze myslalas. Przy niższych temperaturach, bojówki na dupe i glany na nogi. Nie mozebnym jest, aby było inaczej .
MRK napisał(a):A dzisiejsi ładnie ubrani chłopcy... Wiem, o czym piszesz... Myślę, że uda mi się nie dopuścić do tego, aby mój M tak wyglądał .
MRK napisał(a):Ej... Bo ja nic nie rozumiem....
dids76 napisał(a):MRK napisał(a):Ancug - bo tak powinno być poprawnie (kwestia wina ), to garnitur po ślońsku. Muszę się szybko poprawić, bo wpadnie dids i bedzie po mnie ryczoł.
No bo tyż żech miarkowoł co to je tyn ancuk, jeśli to kwestia wypitego wina to zostało Ci wybaczone
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):A proszę Cię bardzo... Kilka lat temu...
hm.... wolę Cię teraz
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):A dzisiejsi ładnie ubrani chłopcy... Wiem, o czym piszesz... Myślę, że uda mi się nie dopuścić do tego, aby mój M tak wyglądał .
jakoś Ci się nie dziwię też mi kamień z serca spadł jak najstarszy wskoczył w bojówki i glany a najmłodsza ... zapytała ... czy są takie w jej rozmiarze 8 lat miała wtedy
anakin napisał(a):MRK napisał(a):Kto za młodu nie był punkiem, ten na starość będzie świnia .
A jak tego słuchałem:
to nie będę???
Powiedz, że nie będę........
Bo niestety włosów pod cukier czy Loton nie było nigdy.......
anakin napisał(a):MRK napisał(a):I jak z odpowiedzią?:)
Kurde.......Defloracji trochę.
Czyli jednak będę musiał nad sobą pracować (na starość).
nowy100 napisał(a):uuu, moje klimaty się odezwały Dorzuć jeszcze : Profanacja, Psy Wojny, ZIelone Żabki, i Farben Lehre . A przez Irokeza dzisiaj włosków mało . Czytam dalej.