Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Super, że można w nich oddychać nosem. Jak widać na filmie mi woda leciała do środka ale dlatego, że ja mam spory zarost. Warunek konieczny więc to trzeba być ogolonym.
Mikromir napisał(a):Ups, w takim razie nie dla mojego męża - na pewno nie zgoli brody. Ale coraz bardziej skłaniam się do zakupu takich dla moich synów.
ee z tą maską z decathlona to tak nie zupełnie ja mam brodę i dawałem radę. Rzeczywiście trochę wody się wleje, ale naprawdę niewiele. Też to zależy kto jaką ma dużą brodę ;p Zawsze można kupić iść na basen wypróbować i ewentualnie oddać jak nie będzie pasować. Ogólnie maska rewelacja drugi sezon w Chorwacji ją miałem i nie wyobrażam sobie już innej maski do pływania.
Ja również nie wyobrażam sobie snurkować w innej. Jestem zdecydowany na wakacje się podgalać bo jak wspomina osjann nie jest konieczne golenie na gładko.