mysza73 napisał(a):
...Zarezerwowałam najtańsze, a więc i najmniejsze autko, typu Fiat Panda lub podobny,
a dostaliśmy Forda Focusa kombi, bo małych zabrakło ...
No wiesz, jak kobitka zobaczyła Twój zapas princessy kokosowej ...
kmichal napisał(a):... kilka lat temu byliśmy bliscy wyjazdu na Kretę a nasza kwatera miała być w Kolymbari ... ... zresztą może jeszcze kiedyś tam dotrzemy ... ...
Pozdrawiam.
-Katka- napisał(a):Właśnie wróciliśmy z Krety. Mieszkaliśmy tym razem obok Georgioupolis ( parę lat temu obok Heraklionu ).
Rejs na Balos i Elafonissi bardzo nam się podobało.
Z miasteczek najbardziej chyba Rethymon.
Chętnie wrócę na Kretę i obejrzę, poczytam
mysza73 napisał(a):No nie chcesz chyba powiedzieć, że te 2 km po bułeczki jeździłeś autem ...
Sara76 napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Z założenia bowiem chcieliśmy ... mieć auto na jakieś zakupy w pobliskim Lidelku (4 km od nas w Platanias), czy poranne bułki w pobliskiej Pasticerii (2 km od nas)
No nie chcesz chyba powiedzieć, że te 2 km po bułeczki jeździłeś autem ...
Tony ma dużą fantazję, więc kto go tam wie...
paw_el napisał(a):Powiem tak. Początek jest ciekawy zobaczymy co będzie dalej
maslinka napisał(a):Zrobiłeś mi smaka, poproszę tę repetę
Hotel wygląda bardzo sympatycznie i kameralnie
Buber napisał(a):Hej - Hej !
Widzę, że byłeś na słynnej plaży Szatana.
Uff ...też miała być Kreta w tym roku ... ale nie wyszło, wiec tym bardziej się cieszę, że pozwiedzam z Tobą.
Oczywiście jak zwykle, liczę na piękne zdjęcia .
Pozdrawiam
mysza73 napisał(a):No nie chcesz chyba powiedzieć, że te 2 km po bułeczki jeździłeś autem ...
figusek napisał(a):Też mnie to zastanowiło
Krystof napisał(a):Kurna, no przecież auto nie będzie stygło przy domu, jak się chłopina na nie wykosztował! A to nie są, Drogie Panie, tanie rzeczy...
Tej - Tonny - ale woda syfna strasznie, czyż nie?
mysza73 napisał(a):Krystof napisał(a):Kurna, no przecież auto nie będzie stygło przy domu, jak się chłopina na nie wykosztował! A to nie są, Drogie Panie, tanie rzeczy...
No zauważyłam, że w tej Grecyji te auta jakieś drogie (a tak jakby w przyszłym roku mam plan się tam wybrać )
krispinus napisał(a):Wielki szacun Tony za mapki.
Dla mnie taki przekaz, jest idealny.
Dobre zdjęcia, wartościowa treść i przybliżenie lokalizacji w formie map... nic dodać, nic ująć - taka forma pozwala maksymalnie użyć wyobraźni, a wspólna podróż nabiera całkiem innego, lepszego wymiaru.
Super
Będę wiernym śledzącym
kulka53 napisał(a):Dołączam rzecz jasna do grona....
Nie tylko zapowiada się ciekawie, ale na pewno tak będzie , a do tego ta cudowna Grecja...
Aaaaa no i extra te widoczki zza okna samolotu
beagm napisał(a):Hejka.
Tony - uwielbiam Twoje zdjęcia więc zasiadam i oglądam.
Potter napisał(a):Właśnie takie mniej więcej kamyczki nasypali mi 2 tygodnie temu do ogródka ... Ty wiesz ile ja za nie zapłaciłam ?
A mogłeś mi przywieźć ...
Relacja się ZAPOWIADA ... Będę .
piekara114 napisał(a):
Co mi się wydaje, że na kolejny odcinek trzeba będzie poczekać
Mikeee napisał(a):i ja też dołączam do watahy. Kreta wciąż przede mną, dlatego cieszę się na kolejna relację, z której będę mógł czerpać.
coś mi się wydaje, że zmieniłeś sprzęt do focenia...
pozdrawiam,
M
mysza73 napisał(a):Jeśli tą Panią jestem ja , to nie w Vieste, tylko w okolicach Gallipoli przez pierwszy tydzień, a potem przez tydzień w okolicach Monopoli .
Do Vieste nie dotarłam, niestety, bo i mnie rodzinka równo pacyfikowała na tym wyjeździe
Krystof napisał(a):ło Jezu, to jeszcze dalej!
fajnie, mieliście piękną wodę, nie to co na Krecie...
marze_na napisał(a):Spróbuj zarezerwować na Sycylii . 45 euro jak promocję ustrzelisz - stawka oczywiście za dzień, z pełnym ubezpieczeniem.
Dawaj Tony tą Kretę. Jak całe lata planowałam, że wrócę, tak teraz już wiem, że raczej nieprędko . Chociaż u na forum pooglądam .
CROberto napisał(a):Fajnie jest...
Tytułnormalniezarąbistypoprostu...
Jedźmy dalej bo w klimat wpadłem...
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):Nie znam Miliny - daj linka, gdzie ją pokazywałeś
No było przecież...tak z dwa lata temu...
Krzychooo napisał(a):Hej, Tony! Będę zaglądał, pooglądam znajome kąty . Widzę, że na Balos dotarłeś jednak statkiem, nie autem.
maciuś77 napisał(a):Będę zaglądał i ja
Z greckiego słonka jeszcze nie ostygnąłem, a i Kreta wciąż kusi
Ale muszę mieć mocne argumenty, żeby pojechać tam moim maleństwem
Samoloty nie dla mnie
Więc dawaj dalej
Pozdrawiam
tony montana napisał(a):Sycylia to mój cały czas niezrealizowany plan
A czemu wiesz, że nieprędko Kreta?
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Malta stoi - ale ją też obiecuję skończyć !!
... jak Ty skończysz to ja postaram się moją zacząć ... ...
Pozdrawiam.
maciuś77 napisał(a):Jak kiedyś pisałem, w bałkańskim klimacie czas i odległość nie istnieją, przynajmniej dla mnie
Jedyny mankament, tylko lipiec lub sierpień, a wtedy chyba tam tłoczno. A tego nie lubię...
marze_na napisał(a):A ja Sycylii w sumie nigdy nie planowałam . A tak jakoś wyszło, że już odliczam dni do wyjazdu .
Kreta będzie nieprędko, bo do objechania parę regionów Włoch, Andaluzja, Portugalia i kilka chorwackich wysp .
tony montana napisał(a):Które regiony Włoch?