Krystof napisał(a):Kurna, no przecież auto nie będzie stygło przy domu, jak się chłopina na nie wykosztował! A to nie są, Drogie Panie, tanie rzeczy...![]()
No zauważyłam, że w tej Grecyji te auta jakieś drogie

Krystof napisał(a):Kurna, no przecież auto nie będzie stygło przy domu, jak się chłopina na nie wykosztował! A to nie są, Drogie Panie, tanie rzeczy...![]()
Sara76 napisał(a):mysza73 napisał(a):No nie chcesz chyba powiedzieć, że te 2 km po bułeczki jeździłeś autem ...tony montana napisał(a):Z założenia bowiem chcieliśmy ... mieć auto na jakieś zakupy w pobliskim Lidelku (4 km od nas w Platanias), czy poranne bułki w pobliskiej Pasticerii (2 km od nas)![]()
![]()
Tony ma dużą fantazję, więc kto go tam wie...
A co Włochy Ci się już znudziły?mysza73 napisał(a):No zauważyłam, że w tej Grecyji te auta jakieś drogie(a tak jakby w przyszłym roku mam plan się tam wybrać
)
kulka53 napisał(a):W pełni popieramkrispinus napisał(a):przybliżenie lokalizacji w formie map...![]()
piekara114 napisał(a):A co Włochy Ci się już znudziły?mysza73 napisał(a):No zauważyłam, że w tej Grecyji te auta jakieś drogie(a tak jakby w przyszłym roku mam plan się tam wybrać
)
mysza73 napisał(a):Krystof napisał(a):Kurna, no przecież auto nie będzie stygło przy domu, jak się chłopina na nie wykosztował! A to nie są, Drogie Panie, tanie rzeczy...![]()
No zauważyłam, że w tej Grecyji te auta jakieś drogie(a tak jakby w przyszłym roku mam plan się tam wybrać
)
Krystof napisał(a):mysza73 napisał(a):Krystof napisał(a):Kurna, no przecież auto nie będzie stygło przy domu, jak się chłopina na nie wykosztował! A to nie są, Drogie Panie, tanie rzeczy...![]()
No zauważyłam, że w tej Grecyji te auta jakieś drogie(a tak jakby w przyszłym roku mam plan się tam wybrać
)
ta...
miałem opcję, by w tym samym koszcie co do Grecji (tak, byłem w Grecji) polecieć sobie do Malagi - niestety, rodzina mnie spacyfikowała (trzeba było nie mówić z wypiekami na twarzy "polecimy se do Malagi, wynajmiemy auto i sru - do Lizbony, a potem..."), no więc zmierzam powoli do tego, że w maladze auta tak ze...40% tańsze chyba niż w Grecji :@/
a Pani, o ile dobrze kojarzę, grzała mi miejsce na plaży w Vieste, gdy ja Grecję objeżdżałem?
mysza73 napisał(a):Krystof napisał(a):Kurna, no przecież auto nie będzie stygło przy domu, jak się chłopina na nie wykosztował! A to nie są, Drogie Panie, tanie rzeczy...![]()
)
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Krystof napisał(a):Kurna, no przecież auto nie będzie stygło przy domu, jak się chłopina na nie wykosztował! A to nie są, Drogie Panie, tanie rzeczy...![]()
)
Spróbuj zarezerwować na Sycylii. 45 euro jak promocję ustrzelisz - stawka oczywiście za dzień, z pełnym ubezpieczeniem.
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Krystof napisał(a):Kurna, no przecież auto nie będzie stygło przy domu, jak się chłopina na nie wykosztował! A to nie są, Drogie Panie, tanie rzeczy...![]()
)
Spróbuj zarezerwować na Sycylii. 45 euro jak promocję ustrzelisz - stawka oczywiście za dzień, z pełnym ubezpieczeniem.