tony montana napisał(a):Po wrażeniach na Falasarnie jedziemy widokową drogą, którą w sumie po dwóch godzinach jazdy z Falasarny mozna dojechać do Elafonisi.
Ja jechałem w przeciwnym kierunku.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Po wrażeniach na Falasarnie jedziemy widokową drogą, którą w sumie po dwóch godzinach jazdy z Falasarny mozna dojechać do Elafonisi.
Ja jechałem w przeciwnym kierunku.
Pozdrawiam,
Wojtek
Potter napisał(a):... i już mi się bardzo podoba .tony montana napisał(a):Jak widać, w Sfinari, mimo tego, że to szczyt sezonu (23 lipca) jesteśmy praktycznie sami
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):... i już mi się bardzo podoba .tony montana napisał(a):Jak widać, w Sfinari, mimo tego, że to szczyt sezonu (23 lipca) jesteśmy praktycznie sami
A na tej górze coś się bieli ... może jakaś kapliczka , ciekawe czy Tony się tam przespacerował
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Zajechałeś do Sfinari?
Nie pamiętam. A że nie sporządzałem notatek, to tylko na podstawie zdjęć będę mógł coś powiedzieć, kiedy już w relacji dojadę w tej okolice.
Pozdrawiam,
Wojtek
kulka53 napisał(a):Tony, sprężaj się z tą Kretą, bo maj nadchodzi wielkimi krokami , a my wciąż nie wiemy dokąd się wybrać
To mówisz, że tak ciekawie na tym Akrotiri....?
Potter napisał(a):... i już mi się bardzo podoba .
mysza73 napisał(a):A na tej górze coś się bieli ... może jakaś kapliczka , ciekawe czy Tony się tam przespacerował
Potter napisał(a):To miejsce faktycznie wydaje się wyjątkowe . Szkoda, ze nie było tam mnie z Myszą. Już my byśmy nie odpuściły zejścia tam i kąpieli ...